Hyppää sisältöön

Carolina Golf Classicin ensimmäinen kierros pelattu – Castrén jahtaa US Open -paikkaa, mukana myös Emily Penttilä

Emily Penttilä ja Matilda Castrén mukana Symetra Tourilla.

Symetra Tour Carolina Golf Classic alkoi jo eilen Pinehurstin kentällä. Matilda Castrénin lisäksi kisassa on mukana Emily Penttilä.

Matilda Castrén aloitti eilen Carolina Golf Classic -kilpailun 10. tiiltä. Tulosta alkoi syntyä 14. reiällä, kun suomalainen teki kolme birdietä putkeen ja pääsi jatkamaan etuysille tuloksella kolme alle parin.

Kierroksen jälkimmäinen puolisko alkoi kuitenkin harmittavasti bogeylla ja tuplabogeylla. Ne tiputtivat tuloksen takaisin pariin. Kierroksen lopulla Castrén merkitsi itselleen tuloskorttiinsa päivän viidennen birdien, mutta lopetti bogiin. Tuloksella par Castrén on ensimmäisen kierroksen jälkeen jaetulla sijalla 29.

Castrén on ennen tämänviikkoista kisaa Symetra Tourin rankingissa sijalla 15, kun kiertueen viisi parasta pääsee US Openiin. Ranking-ykkönen on ehtinyt pelata seitsemän kilpailua, kun Castrén on pelannut vasta kolme, koska hän pelaa myös LPGA-kieruteella.

Emily Penttilä on rankingissa sijalla 60. Hänen kisansa ei alkanut toivotulla tavalla, sillä tuloskorttiin merkittiin viisi bogeyta ja vain yksi birdie. Penttilä on tällä hetkellä lyönnin cut-rajan väärällä puolella tuloksella neljä yli parin.

Carolina Golf Classic -kilpailun johdossa on ensimmäistä vuottaan Symetra Tourilla pelaava Ana Belac. 23-vuotias slovenialainen johtaa kilpailua yhdellä lyönnillä tuloksella kuusi alle parin.

Castrén aloittaa tänään toisen kierroksensa iltapäivällä Suomen aikaa. Samassa lähdössä on Savannah Vilaubih ja Haylee Harford.

Penttilä lähtee pari tuntia myöhemmin. Hän pelaa on Emilee Hoffman ja Emilia Migliaccio.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa