Hyppää sisältöön

Canadian Open – Snedeker johtaa, Dustin Johnson lyönnin päässä

Open Championshipin jälkeen Canadian Open tarjoaa paluun takasin normaaliin golfiin ja on hyvä valmistautuminen ensi viikon PGA Championshipiin.

Kilpailun nimekkäimmät pelaajat ovat Dustin Johnson (-8) ja Jason Day (-2). Molemmat ovat jatkaneet viimeaikaisia otteitaan. Jason Dayn pallonlyöminen on ollut epätasaista  eikä putteri ole toiminut alkukauden malliin. Kilpailun toisella kierroksella Day osui vain kahteen väylään pelaten tuloksen 76 (+4). Koko kilpailussa Jason on osunut väyliin vain 28,6% tarkkuudella. Draivaamiseen on löydettävä lääke mikäli Day aikoo puolustaa voittoaan ensi viikolla. 

Dustin Johnsonin draiveri on tavallista pidempi 45,75 tuumaa

Dustin Johnsonin draiveri on tavallista pidempi 45,75 tuumaa

GettyImages

Dustin Johnson on pelannut taas loistavasti ja on vain lyönnin kärjestä. Johnson on jälleen ykkönen draivien pituudessa (340,1 jaardia) ja säilyttää vahvat voittomahdollisuudet vaikka kolmannen kierroksen tulos 71 (-1) ei riittänyt säilyttämään kärkipaikkaa. 

Kilpailun johdossa on Brandt Snedeker(-9), joka tekee tällä kaudella paluuta kylkivammasta. Kausi alkoi hyvin voitolla Kaliforniasta mutta kesän pelit eivät ole kulkeneet odotusten mukaan. Voiton lisäksi Snedeker haluaa parantaa jalansijaa Ryder Cup joukkueessa ja toivoo tämän viikon pelien siivittävän hyvään jaksoon.

21-vuotias du Toit pelaa yliopistossa Arizona Staten joukkueessa.

21-vuotias du Toit pelaa yliopistossa Arizona Staten joukkueessa.

GettyImages

Kanadalainen amatööri Jared du Toit (-8) on loistanut kotiyleisön edessä. Hän jakaa toista sijaa ja lähtee sunnuntain kierrokselle viimeisessä ryhmästä. Tilastojen mukaan kotimaan toivolla on mahdollisuudet jopa voittoon. Pallonlyöminen on ollut riittävän hyvää ja hän on puttitilastojen ykkönen. Jared on hävinnyt lyöntejä vain lähipelissä. Yleisö varmasti kannustaa nuorukaista voimakkaasti sillä kilpailun viimeisin kanadalainen voittaja on Pat Fletcher vuodelta 1954. 

Leaderboard

Viasat näyttää PGA Championshipin suomeksi selostettuna.

Etsi luettavaa