Hyppää sisältöön

Cameron Smith tyrmää Patrick Reedin selitykset: ”Minulta ei heru ymmärrystä niille jotka huijaavat golfissa”

Captain America saa huutia muilta pelaajilta

Patrick Reedille alkava viikko tulee olemaan hänen golfuransa vaikein. Wastelandissa harjoituslyönneillään hiekkaa siirrellyt Reed on yleisesti leimattu selityksineen huijariksi, jonka yleisö Presidents Cupissa ottaa silmätikukseen.

Patrick Reed jäi lauantaina päättyneessä Hero World Challengessa kahden lyönnin pääähän voittaja Henrik Stensonista. Samat kaksi lyöntiä Reed sai penaltia siirrettyään hiekkaa pallonsa takaa wastelandissa (hiekka-alue jota ei ole määritelty bunkkeriksi). Oheisesta videosta tilanne näkyy varsin selkeästi. 

Reedille tuomittiin penaltit kierroksen jälkeen, jolloin hän myös myönsi virheensä, painottaen sitä, että ei huomannut tehneensä väärin.

Tätä selitystä kanssapelaajat, media tai suuri yleisö ei ole niellyt. Päinvastoin, Reed on monen huippupelaajan ja asiantuntijan taholta nostettu tikunnokkaan käristettäväksi. 

Patrick Reedin kanssa paljon PGA Tourilla pelaava Australian Cameron Smith on mukana Presidents Cupissa Kansainvälisessä joukkueessa.

”Tunnen Patin hyvin ja hän on aina ollut mukavaa seuraa. En halua sanoa mitään pahaa hänestä, mutta sitä en hyväksy, että sääntöjä rikotaan. Minulta ei heru sympatiaa huijareille”, Cameron Smith kertoi suoran mielipiteensä videolla näkemästään golf.com-sivustolle.

Vastaavia kommentteja antoi myös toinen aussitähti Marc Leishman, sekä TV-kommentaattori, USA:n Paul Azinger.

Come on, @pgatour, there really should be some wider repercussions for this. I wouldn’t advocate a long ban, but at least drop him from the #PresidentsCup. http://t.co/jbGsI3gBti

Etsi luettavaa