Hyppää sisältöön

Bubba Watson – Uran kymmenes voitto PGA Tourilla

Bubba Watsonin viimeinen voitto oli Genesis Openista kaudelta 2016. Kahden vuoden aikana hän ehti pudota maailmanlistan sijalta 4, sijalle 117.

Kausi 2017 oli Watsonin uran huonoin. Kalenterivuodelle ei tullut yhtään sijoitusta viiden parhaan joukkoon. Pelin sekaantuminen, jätti Bubban pois Ryder Cup joukkueesta 2016, mikä sai miehen miettimään hetkittäin jopa uran lopettamista. Yhdeksi syyksi voidaan pohtia Bubban yllättävää pallomuutosta miehen tehdessä sopimuksen Volvik pallomerkin kanssa. Isoja kierteitä lyövälle Bubballe pallomuutos oli varmasti yllättävä shokki.

Nyt bägissä on jälleen uralla tulosta tuonut tuttu ja turvallinen Pro V1x. Pallonlyöminen oli viikolla taianomaista kun kierteiset lähestymiset ja avaukset löysivät kohteensa. 

Putteri toimi loistavasti varsinkin sunnuntaina. Watson (-12) oli saanut vinkin Aaron Baddeleylta, joka on ollut PGA Tourin parhaita puttaajia jo vuosikymmenen ajan. Baddeley kehotti visualisoimaan puttien kallistuksia samalla tavalla kuin Watson katsoo kierteisiä lähestymisiään. Vinkki oli yksinkertainen mutta toimi. 

Kevin Na ja Tony Finau jakoivat toista sijaa (-10). Phil Mickelson otti kolmannen peräkkäisen sijoituksen kuuden parhaan joukkoon. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa