Hyppää sisältöön

Bubba Watson teki elinikäisen sopimuksen Pingin kanssa: ”Hän erottui muista jo juniorina”

Lee Westwood (vas.) ja Bubba Watson (kesk.) ovat pelanneet Pingin mailoilla juniorista asti

42-vuotias vasuri on noussut hyvään vireeseen ja tavoittelee jo kolmatta US Mastersin voitttoaan torstaina käynnistyvässä kilpailussa.

Bubba Watson on ollut koko golfuransa ajan oman tiensä kulkija. Suuri yleisönsuosikki hänestä on kehkeytynyt erityisesti persoonallisen svingin ja vahvojen kierteiden ansiosta. Bubba kulkee omia polkujaan vahvoilla hookeilla ja erityisesti fadeilla. Lyöntien tekijänä hän on nykyisen huippupelaajien sukupolven uranuurtajia. Pallo lentää edelleen pitkälle, vaikka Watson jää nykyisellään kakkosketjuun draivien mitoissa.

Golfvälineittensä valinnassa Watson merkkiuskollisuudeen perikuva. Hänn sai vanhemmiltaan kahdeksan vuotiaan Pingin juniorisetin,  ja on 34 vuoden ajan ollut norjajalaisperheen perustaman yhtiön tuotteille uskollinen käyttäjä.

”Olen siis pelannut Pingillä koko urani ajan. Heidän tavoitteensa on aina ollut parhaiden tuotteiden kehittäminen markkinoille. Solheimin perheen tuki läpi urani  on ollut todella merkityksellistä golfin lisäksi myös kentän ulkopuolella.”, Bubba Watson ylisti yhteistyön merkitystä uuden  sopimuksen julkaisun yhteydessä.

Ping ilmoitti torstaina 42 vuotta täyttäneen Watsonin tehneen heidän kanssaan ”elinikäisen jatkosopimuksen”, joka käytännössä ulottuu ainakin pitkälle hänen mahdolllisen senioriuransa aikakaudelle. Ping ei ole tarkemmin yksilöinyt sopimuksen sisältöä tai tarkkaa kestoa.

Pingin perustajan Karsten Solheimin poika, nykyinen toimitusjohtaja  John A. Solheim muistaa Watsonin jo tämän juniorivuosilta.

”Hän erottui selkeäti muista ikäisistään luovuutensa sekä ajattelumalliensa kautta. Bubba rakentelee golfiaan muista poikkeavalla tavalla. Hän on myös erinomaisen terävä markkinointiin liittyvissä mahdollisuuksisssa. Bubban idea pelata pinkin värisellä lavalla ja varrella on vain yksi esimerkki hänen luovuudestaan”, Solheim ylistää.

Bubba Watson on voittanut PGA Tourillla 14 kisaa, joiden joukossa kaksi Mastersin ykköstilaa (2012, 2014) nousevat omaan luokkaansa. Tuloskunto on viimeiseten vuosien aikana kulkenut laidasta toiseen. 2018 hän voitti kolmasti ja oli Mastersissa viides. Kuluvan vuoden aikana hän on saanut taas hyvän otteen sijoittuen kahdessa viimeisessä kisassaan seitsemänneksi ja neljänneksi.

Mastersissa haän lukeutuu supersuosikkien takana  hyvässä vireessä olevien potentiaalisten voittajien sarjaan.

US Masters, kotisivut

Etsi luettavaa