Hyppää sisältöön

Bryson DeChambeaun mailanpään vauhti 137 mailia tunnissa: ”Tämä oli B-luokan esitys”

DeChambeau ja  caddie Tim Tucker tekivät virheitä

Bryson DeChambeau tehtaili Detroitissa käynnistyneessä PGA Tourin kisassa avauspäivänä kahdeksan birkkua ja näyttävän eaglen. Heikot rautalyönnit jättivät hänet lyönnin päähän kärjestä.

Muutamassa kuukaudessa 18 kiloa painoa kroppaansa rakentanut Bryson DeChambeau  (-6) on Rocket Morgage Classicin suuri vetonaula. Torstaina hän otti paikkansa kameroiden ristitulessa tavalla, joka sai järjestäjät hymyilemään. Voimanpesä mätti pelotta pitkiä avauksiaan matkaan ollen listan ykkönen. Kentän 14:lla draivilla oli mittaa 376 jaardia, saman reiän kakkosen, Cameron Champin lyönti oli 34 jaardia lyhyempi.

Kyseisessä draivissa DeChambeaun mailanpään vauhti oli  käsittämättömän kova, 137 mailia tunnissa.

“Tämä oli B-luokan esitys. Lyöntini ei ole 100 prosenttisessa kunnossa, muttei myöskään huono. Minulla on  mahdollisuuteni (voittaa), pystyn tekemäään tulosta, mutta tiettyjä kohtia pelissä on parannettava”, DeChambeau analysoi kierroksensa jälkeen.

Hän on avauspäivän jälkeen lyönnin päässä kärjestä, neljä bogia päivän aikana kahdeksan birdien ja 14:n väylän eaglen vastapainoksi jättivät hänet takaa-ajajaksi.

Draivitilaston lisäksi DeChambeau loisti viheriöillä, ollen listan ykkönen (+3,964).

Lyönti pidentyminen on tuottanut maailmanlistan kympille selviä haasteita lähestymislyöntien pituuden hallinassa. Useat lähestymiset lensivät aiempien viikkojen tavoin yli viheriön. Tällä osa-alueella DeChambeaun saldo jäi kanssakilpailijoihin verrattuna miinusmerkkiseksi.

”Teimme kierroksen aikana useita virhearvioita”, DeChambeau määritteli, osallistuttaen caddiensa Tim Tuckerin tapahtumiin.

Kisan kärjessä ovat tuloksella seitsemän alle Doc Redman, Scott Stallings ja Kevin Kisner.

Tuloslista

Etsi luettavaa