Hyppää sisältöön

Bryson DeChambeau: ”Rakastan epäonnistumisia”

Bryson DeChambeau nauttii epäonnistumisista harjoittelussa

Mystinen hullu, Bryson DeChambeau avaa jälleen maailmankuvaansa. Parin minuutin videossa hän kertoo paljon itsestään ja omasta katsantakannastaan. Epäonnistumiset ovat ne mistä mies ammentaa voimansa.

Bryson DeChambeauta on helppo luonnehtia harjoitusnarkomaaniksi ja perfektionistiksi. Otsikossa oleva lause siitä, että mies rakastaa epäonnistumisia viittaa varmasti enemmän harjoitustilanteisiin ja prosessiin jota 26-vuotias käy matkallaan kohti huippua. 

Maailmanlistalla sijalla 13 oleva yhdysvaltalainen on tutkinut golfsvingin biomekaniikkaa ja päätynyt pelaamaan paksuilla gripeillä ja tasapitkillä raudoilla. Viimeisin villitys hänellä on ollut kuntokuuri, jossa hän on päättänyt kasvattaa itsestään entistä lihaksikkaamman. 

”Hänellä on tällä hetkellä pakkomielle hänen peliään kohtaan ja näen sen. Se näkyy kaikessa hänen treenaamisessaan ja arkielämässä”, caddie vakuuttaa. 

”Treenaan korjatakseni itseäni, en missään nimessä rikkoakseni kroppaani”, kovaa kuuria vetävä DeChambeau vakuuttaa. 

Todellinen päämäärätietoisuus ajaa DeChambeuta eteenpäin. Hän vihaa epäonnistumisia pitkässä juoksussa, mutta harjoittelun yhteydessä hän rakastaa niitä. 

”Ihmiset eivät ymmärrä, että epäonnistumiset valmistavat sinua menestystä varten. Kun minä harjoittelen, keskityn pelkästään epäonnistumisiin. Rakastan epäonnistumista. Kun epäonnistun, voin oppia eniten siitä”, DeChambeau tiivistää ajatusmetodiaan. 

Koko video on todella katsomisen arvoinen. Samat lainalaisuudet pätevät myös muihin asioihin elämässä kuin golfiin. 

Etsi luettavaa