Hyppää sisältöön

Brooks Koepka pistää kroppaa peliin – poseeraa alastomana ESPN:n Body Issue-numerossa

Brooks Koepka ei arkaile kertoessaan  mielipiteitään

Brooks Koepka julkaisi keskiviikkona instagram-sivuiilllaan ”maistiaisen” artikkelista, joissa maailmanlistan ykkösen vartalo ja urheilijan tarina ovat pääosassa. ESPN:n Body Issue ilmestyy syyskuun alussa.

Brooks Koepka on PGA Tourin kovakuntoisimpia ja näyttävimpiä urheiljoita. Vaikutusta lisää luonnollisesti se, että hän on kuluvalla kaudella vankistanut asemiaan maailmanlistan ykkösenä ja majorien kestomenestyjänä.

Keväällä ennen kauden suurkilpailujen käynnistymistä Brooks Koepka kertoi dieetistään, jota kommentaattorit, etenkin Brandel Chamblee ihmettelivät ja kyseenalaistivat sen vaikutusta Koepkan menestykseen.

Koepka ei tuolloin paljastanut dieetin perimmäisiä tarkoituksia. Neljä majoria voittanut Koepka oli lupautunut mukaan ESPN:n Body Issue -numeroon, jossa eri lajien urheilijat esiintyvät ilman vaatteita ja tarina rakentuu heidän suhteestaan omaan vartaloon.

Koepka ”trimmasi” vartalostaan ylimääräiset pois, viimeisessä vaiheessa ennen kuvauksia kahden päivän tehokuurilla. 
Painoa lähti pois yli kymmenen kiloa. Tällä hetkellä  183-senttisen Koepkan elopaino on 94,5 kiloa, kuvausten aikana vaaka pysähtyi 84 kilon kohdalle.

Kuvauksia tehtiin muun muassa Floridian National Golf Clubilla, jossa Koepkan valmentaja Claude Harmon opetti samanaikaisesti.

”Kuvausten teko alastomana 30-40 kuvusryhmään kuuluneen ihmisen edessä tuntuu alkuun hieman kummalliselta.  Tähän projektiin ryhtyminen oli kuitenkin jotain sellaista, josta todellakin nautin ja odotin sitä innolla kuukausikaupalla. On ollut nautinnollista katsoa kuvia, ja huomata millaisia tuloksia kovalla työllä sain aikaan kuvauksiin valmistautuessani.

ESPN aloitti vuosittaisen Body Issuen julkaisemisen syksyllä 2009. Miespuolisista golfareista mukana ovat olleet Camilo Villegas (2010), Gary Player (2013) sekä Greg Norman (2018). 

Projektiin mukaan lähtemisestä ovat kieltäytyneet ainakin Rory McIlroy sekä Rickie Fowler. 

Koepkan instagram-sivut löydät täältä.

Etsi luettavaa