Hyppää sisältöön

Britannia tiukentaa rajoituksia – golfkentät menevät kiinni

Englannin golfkentät menevät kiinni hallituksen uusien määräysten vuoksi.

Englannin, Skotlannin ja Walesin golfkentät menevät kiinni maan hallituksen uusien määräysten vuoksi.

Englannin golfkentät menevät kiinni. Syynä ovat Britannian hallituksen eilen illalla asetetut uudet, tiukat rajoitukset.

Englannin Golfliitto viesti asiasta selkeästi kotisivuillaan: klubien, golfkenttien ja palvelujen täytyy mennä kiinni. Myös Skotlannissa ja Walesissa kentät suljetaan.

”Tämä syvästi valitettava, mutta erittäin välttämätön ja vastuullinen toimintatapa on pantava täytäntöön välittömästi ja pidettävä voimassa toistaiseksi”, Englannin Golfliitto tiedotti.

Britannian hallituksen eilen illalla asettamia uusia rajoitustoimia ovat muun muuassa useamman kuin useamman kuin kahden ihmisen kokoontumisten kieltäminen ja ulkona liikkumisen tiukat rajoitukset.  Jatkossa ulos saa mennä vain, jos se on välttämätöntä. Esimerkiksi ruoan ja lääkkeiden ostamien itselle tai apua tarvitseville on sallittua.

Myös töihin voi mennä, jos etätyö ei ole mahdollista. Ulkoilla saa, mutta sen pitää tapahtua yksin tai perheenjäsenten seurassa ja vain kerran päivässä.

Poliisit vahtivat sääntöjen noudattamista ja voivat sakottaa kansalalaisia, mikäli sääntöjä rikotaan.

”Hallitus on todennut, että on kiireellisesti otettava käyttöön uusia rajoituksia julkiseen elämään ja välttämättömiin yrityksiin, jotka avaavat ovensa. Tämä on tehty rajoittamaan koronaviruksen leviämistä ja lievittämään kasvavaa painetta kansalliseen terveyspalveluumme”, Englannin Golfliitto perustelee.

Englannissa, Walesissa ja Skotlannissa on noin 2 500 golfkenttää.

Etsi luettavaa