Hyppää sisältöön

Brazel sai kiinni Cabrera Bellon

Sam Brazel on pelannut kolme päivää hyvää golfia.

Sam Brazel nousi Rafa Cabrera Bellon rinnalle Hong Kongissa.

Australian Sam Brazel lähtee huomenna tavoittelemaan uransa ensimmäistä isoa voittoa. Hän nousi kolmantena päivänä Rafa Cabrera Bellon kanssa tasoihin Hong Kong Openissa. Kaksikko on tuloksessa -11 ja heillä on kaulaa kolmantena olevaan Tommy Fleetwoodiin kaksi lyöntiä.

Asian Touria päätyönään kiertävä Brazel pelasi lauantaina tuloksen 67 (-3). Hän aloitti bogilla, mutta sen jälkeen tuli neljä birdietä ja kolmetoista paria. Hän sai kiinni kärkipaikalta kolmannelle kierrokselle lähtenee Rafa Cabrera Bellon, jolla ei ollut lauantaina paras päivä.

Kun Cabrera Bello oli tehnyt kahtena ensimmäisenä päivänä yhteensä yhden bogin, tänään niitä tuli etuysillä peräti neljä. Takaysille hän teki yhden tuplan. Vastaavasti hän onnistui kuudesti birdie-putissa, joten tulokseksi kirjattiin tältä päivältä tasan par.

Brazelillä ei ole aiemmilta vuosilta voittoa sen paremmin Aasian kuin Euroopan Toureilta. Myös Cabrera Belloa voitto on karttanut pitkään, vuodesta 2012 saakka. Saa nähdä, pystyykö kärkikaksikko pitämään huomenna pelinsä kurissa vai kiriikö takaa joku ohi.

Tulospalvelu

Seuraa kilpailua Viasat Urheilusta tai Viaplayltä.

Etsi luettavaa