Hyppää sisältöön

Bollé Jude: Klassisen tyylikkäät aurinkolasit toimii sekä sportissa että vapaalla

En ole koskaan ollut mitenkään erityisesti aurinkolasi-ihmisiä. Tykkään nähdä maailman omilla silmillä oikean värisenä ja jos joskus paistaakin liian kirkkaasti on päähän sujahtanut milloin mitkäkin lasit.

Etenkin esimerkiksi lenkillä tai golfatessa on kuitenkin turha edes kuvitella pitävänsä mitä tahansa markettiaurinkolaseja, joten urheillessa en ole laseja käyttänyt. Alkukesästä silmääni lensi kookkaan oloinen hyönteinen, joka teki suhteellisen kipeää. Siitä lähti ajatus kunnollisten aurinkolasien hankkimisesta. Judet ovat olleet vakiovaruste myös juoksulenkeillä siitä lähtien.

Judet ovat kantikkaat ja tyylikkään jykevät lasit, mutta kuitenkin samaan aikaan hyvin kevyet ja mukavat päässä. Painoa laseilla on ainoastaan 36 grammaa. Linssit ovat harmaat ja niissä on punainen peilipinta. Värimaailma laseja käytettäessä on hieman harmaaseen tai siniseen taittava, mutta kuitenkin suhteellisen luonnollinen.

Bollén laatu ja teknologia takaavat myös sen, että lasit ja etenkin linssit ovat todella kestävät eivätkä ne naarmuunnu helposti. Itsellänikin lasit ovat pudonneet jo ainakin kymmenisen kertaa ilman minkäännäköistä ongelmaa tai jälkeä.

Juden malli ja design on ajattoman tyylikäs, jopa klassinen. Ne ovat käytännössä aina muodissa ja tämä yhdistettynä lasien monipuolisuuteen ja –käyttöisyyteen tekee laseista varman valinnan laatutietoiselle ulkoilijalle.

Katso ja kuuntele kokemuksiani alta. Huomaa myös, että tällä viikolla Judet lähtevät GoGolf Shopista erikoishintaan vain 79 €! (Normaalihinta 119 €)

 

Etsi luettavaa