Hyppää sisältöön

Bollé 527 – pirteät jokapaikan lasit

Bollen aurinkolasit ovat monelle tuttuja urheilusta. Mallistosta löytyy golfiin suunniteltu linssi, joka toimii erittäin hyvin kentällä. Urheiluun sopivia kehyksiä on useita, joten jokaisen kasvonpiirteisiin sopivat lasit löytyvät varmasti.

Myös vapaa-ajan Bollé-mallisto on kattava. Sporttisia laseja löytyy montaa eri mallia. Olen käyttänyt 527-mallia aurinkoisella ja puolipilvisellä säällä, ja niistä on tullut lempilasini. Aiemmin olen käyttänyt merkkiaurinkolaseja, koska mielestäni on tärkeää suojella silmiä auringolta. Yleensä olen kuitenkin valinnut vähän ”tylsemmät” peruslasit, mutta nyt tein poikkeuksen. 527:t ovat hauskat ja herättävät huomiota.

Pirteä väritys toimii mielestäni kivasti: kehys on kirkasta muovia ja sangat pinkit. Linssi on peilipintainen ja vihreä ulospäin, mutta käyttäjä näkee hennosti liukuvärjätyn maiseman. Keskellä liukuväri on tummempi, linssin reunoilla taasen vaalean punasävyinen. Lasien kanssa maailma ei näytä vaalenpunaiselta vaan kirkkaammalta, sillä jostain syystä linssien reunojen väri lisää valoisuutta pilviselläkin säällä.

Lasit on laadukkaasta materiaalista tehty ja ne istuvat todella hyvin ainakin minun päässäni. En ole vielä kokeillut niitä golfkentällä, mutta ne varmasti toimivat myös pelatessa. Linssit ovat riittävän suurikokoiset ja liukuväri toimii kentälläkin. Kentällä olen pelannut Bollén Bolt-lasit päässäni, ja ne toimivat erittäin hyvin.

Jos etsit laadukkaita vapaa-ajan aurinkolaseja, joiden voi kävellä myös ykköstiille, ovat Bollén 527 hyvä valinta. Ja hei, onhan nää nyt aika mageet!


Osta Bollén 527:t erikoistarjouksena verkkokaupasta 79,90 € (ovh. 119,00 €)!


Bollé 527

Bollé 527

Etsi luettavaa