Hyppää sisältöön

Bogeyputki uhkana Matilda Castrenin viikonlopun kierroksille Boca Ratonissa

Matilda Castren ei kykene perjantain aikana enää vaikuttamaan kohtaloonsa. KUVA: GETTY IMAGES

Matilda Castrenin rima viikonlopun pelien osalta heiluu Gainbridge LPGA:ssa, jossa hänellä oli toisen kierroksensa jälkeen eroa kärkeen 13 lyöntiä

Perjantaina aamupäivällä toisen kierroksensa Boca Rio Golf Clubilla tulokseen +2 (74) pelannut Matilda Castren on enemmän kuin vaarassa pudota jatkosta LPGA:n Boca Ratonin kilpailusta.

Tuloksin 72-74,+2 hän on rajan väärällä puolella sijaluvulla 77. kun iltapäivän pelaajat ovat kierroksellaan.

Jatkoon pääsee 70 parasta ja saman tuloksen omaavat.

Torstaina kahdeksaan ensimmäiseen reikään neljä birdietä tehtaillut Castren oli toisella kierroksella tuloksellisesti hyvin pelinsä päällä ja cut-rajan oikealla puolella koko ulosmenon ajan, sekä viisi reikää ennen loppua, jolloin yhteistulos oli -1.

Kympiltä aloittaneen Castrenin pelijärjestyksessä 14-16 väylät (kentän 5-7) saattavat muodostua Matildan kohtaloksi. Kolme perättäistä bogia nostivat tuloksen lukuun +2, jolla tämänhetkisen tilanteen mukaan jää ulos viikonlopun (top-70) peleistä.

Castrenin kohtalo saattaa ratketa tältä osin Suomen aikaa vasta puolenyön jälkeen, kun vielä kentällä oleva toinen puolisko osallistujista (60 pelaajaa) on urakkansa tehnyt.

Kärkikymmenikkö täynnä ulkomaalaisia pelaajia

Lopppuun asti pelanneista johdossa on Uuden-Seelannin Lydia Ko -11 (63-70), jonka lähin uhkaaja Danielle Kang -9 on pelannut toisesta kierroksestaan seitsemän reikää.

Merkityksellistä ja mielenkiintoista on se, että Kang on aina USA:n pelaaja kärkikymmenikössä toisen päivän ollessa jo paremmalla puoliskollaan.

Elisa Viihde Viaplay ja Viasat Golf näyttävät perjantain kierrosta suorana klo 18.30-22.00

Tulospalvelu

MAINOS. LPGA-kiertue on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplayltä. Klikkaa palveluun >>

Etsi luettavaa