Hyppää sisältöön

BMW PGA Championshipin jatkaminen riippuu Buckinhamin palatsin ohjeista

BMW PGA Championship keskeytettiin eilen heti sen jälkeen, kun selvisi, että kuningatar Elisabet II on kuollut. KUVA: GETTY IMAGES

Kuningatar Elisabetin kuoleman vuoksi on vielä epävarmaa, voidaanko DP World Tourin lippulaivakilpailu pelata loppuun. Kiertue on kuitenkin toiveikas, että pelejä voitaisiin viikonvaihteessa jatkaa.

European Tour, joka vastaa DPWT:n pyörittämisestä tiedotti aamulla, että kilpailun jatkaminen riippuu Buckinhamin palatsista tulevista ohjeista.

”Olemme toiveikkaita, että kilpailua päästään jatkamaan jossain vaiheessa viikonloppua, mutta odotamme vielä sitä, että pääsemme tutustumaan tarkemmin Buckinghamin palatsin antamaan ohjeistukseen protokollasta ja että noudatamme samaa linjaa muiden suurien urheilutapahtumien kanssa”, European Tour tiedotti.

Lyhyen tilannekatsauksen oli allekirjoittanut DP World Tourin viestintätiimi. Se korosti viestissään, että Wentworthissä myös harjoitusalueet on suljettu suru-uutisen vuoksi.

Jalkapallossa ainakin Englannin toiseksi korkeimman sarjatason eli mestaruussarjan pelit on perjantain osalta siirretty myöhäisempään ajankohtaan. Esimerkiksi Teemu Pukin Norwich ei pelaa tänään otteluaan..

Myös muita suuria urheilutapahtumia, kuten laukkakilpailuja ja krikettiotteluja, on perjantain siirretty.

Kuningatar Elisabet menehtyi torstaina 96 vuoden iässä.

Etsi luettavaa