Hyppää sisältöön

BMW Championship – Dustin Johnson näyttää parasta peliään

Dustin Johnson teki neljä birdiä viiteen viimeiseen reikään ja pystyi irtautumaan muusta joukosta tuloksella 68. Johnson lähtee sunnuntaihin kolmen lyönnin johdossa yhteistuloksessa -18.

Tilastojen mukaan takaa-ajajille ei voi antaa suurta toivoa. Kolmen kierroksen aikana Johnson on kilpailun paras puttaaja ja kolmanneksi paras pallonlyöjä. Draivien pituudessa hän on ykkönen 320,7 jaardin keskiarvolla. 

Draivien pituudella Johnson on tehnyt kovaa jälkeä par vitosilla, jotka hän on pelannut yksitoista alle parin. Kilpailun toisella kierroksella syntynyt kenttäennätys 63 sisälsi kaksi eaglea par vitosille. 

Johnsonin lähimmät haastajat ovat J.B. Homes (-15) ja Paul Casey (-14). Holmes pystyy vastaamaan Johnsonille pallonlyömisessä ja draivien pituudessa mutta ei ole ollut aivan yhtä terävä griineillä. Casey myönsi kolmannen kierroksen jälkeen, että Dustin Johnsonin kiinniottaminen on miltein mahdoton tehtävä. 

Holmes on ansaitsemassa kutsua Ryder Cupiin hyvillä suorituksillaan.

Holmes on ansaitsemassa kutsua Ryder Cupiin hyvillä suorituksillaan.

GettyImages

Rory McIlroy (-3) hyytyi lauantaina tuloksella 73. Sijalla T35 hän uhkaa menettävän paikkansa FedEx Cupin kärkiviisikossa.

Adam Scott (-11) paransi asemiaan pelaamalla kolmannen kierroksen tulokseen 67 ja jakaa kilpailussa viidettä sijaa. Tällä sijoituksella Scott nousisi FedEx Cup pisteissä sijalle neljä. Dustin Johnson siirtyisi voitolla FedEx Cupin kärkeen ennen Tour Championshipiä.

Pelaajat pyrkivät FedEx Cup listan viiden parhaan joukkoon ennen kauden päättävää kilpailua. Tour Championshipissä pisteiden kärkiviisikko kontrolloi omaa kohtaloaan.  Voitolla Tour Championshipissä nämä viisi pelaajaa varmistavat myös FedEx Cupin voiton.

Leaderboard

 

 

Etsi luettavaa