Hyppää sisältöön

Bling-blingiä pukin konttiin – Nike teki golfkengät Swaroskin kanssa

Niken uudet kengät ovat suunniteltu kimalluksesta pitäville. Kuvan malli on Nike Roshe X Swaroski.

Nike on maailman suurin urheiluvälineissä ja -vaatteissa ja Swaroski johtava kristallikorujen valmistaja. Mitä tapahtuu, kun nämä kaksi yrityistä lyövät viisaat päänsä yhteen?

No, ainakin kimmalluksesta tykkäävälle golfarinaiselle sopivat golfkengät. Eikä pelkästään yhtä mallia, vaan kaikkiaan kolmet: Nike Roshe x Swarovski, Nike Air Max 1 x Swarovski ja Nike Cortez x Swarovski.

Kengät kuuluvat naisten mallistoon. Väriltään kengät ovat valkoiset, mutta Niken Swoosh-logo on kullanvärisiä, ja Roshe-kengissä myös pohja on kullanvärinen. Se on myös näistä kolmesta mallista ainoa, joissa on ruusukepiikit.

Niken Swaroski-malliston kengistä Cortez (vas.) ja Air Max 1 ovat herättäneet suurta kiinnostusta.

Niken Swaroski-malliston kengistä Cortez (vas.) ja Air Max 1 ovat herättäneet suurta kiinnostusta.

Nike Golf

Air Max 1- ja Cortez-mallissa pitopohja on sinertävä, eikä niissä ole ruusukkeita.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Nike ja Swaroski tekevät yhteistyötä. Aiemmin ne valmistiivat ekslusiivisia tuotteita Michelle Wien kaltaisille tähtipelaajille.

Nyt nämä uudet tuotteet tulevat kaikkien saatavilla. On oletettavaa, että kysyntää riittää varsinkin näin joulun alla. 

Sillä mikäpä olisi parempi lahja bling-blingistä pitävälle naisgolfarille kuin korunlailla kimaltelevat golfkengät. Siinähän tulee samalla lyöneeksi kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Nyt kuitenkin kannattaa toimia nopeasti, sillä ainakin Air Max 1 -mallisto on jo päässyt loppumaan varastosta ainakin Niken omasta verkkokaupasta, eikä kahdesta muustakaan ole enää kaikkia kokoja jäljellä.

Siitäkin huolimatta, että mallista julkaistiin vain pari päivää sitten. Kenkien hinnat ovat reilusta satasesta ylöspäin.

Etsi luettavaa