Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Kultaranta Resort

Black Week: Kultaranta Resort on loistava lomakohde – hanki ensi kauden golf- ja majoituspaketit tarjoushintaan

Kultaranta Resortin kentällä on leveät väylät ja lyhyet karheikot, mutta haasteita tuovat erityisesti vesiesteet. KUVA: LASSI PEKKA TILANDER

Kultaranta Resort on erinomainen lomakohde perheille, pariskunnille ja kaveriporukoille. Black Weekin aikana Kultarantaan myydään kahta erilaista golf- ja majoituspakettia houkuttelevaan hintaan.

Kun haluaa viettää leppoisaa aktiivilomaa golfia pelaten, on vaikea sivuuttaa kohteena Naantalissa sijaitsevaa Kultaranta Resortia.

Karun kauniissa saaristomaisemissa sijaitseva resort ja golfkenttä tarjoaa monipuolista tekemistä, laadukasta majoitusta ja erinomaisia ravintolapalveluita. Kultaranta Resort sopii erinomaisesti perheille, pariskunnille ja kaveriporukoille.

Juuri nyt voit ostaa Kultaranta Resortiin majoitus- ja golfpaketin huippuhintaan. GoGolf Shopista löytyy kaksi tarjousta:

Kahden vuorokauden golfloma kahdelle -paketti, joka sisältää kahden yön majoituksen aamiaisineen sekä kaksi green feetä molemmille matkailijoille.

Kevään golfloma Kultaranta Resortissa pitää sisällään yhden vuorokauden majoituksen kahdelle sekä green feet paitsi Kultarantaan myös Aura Golfiin per nenä. Tämä paketti pitää hyödyntää toukokuun loppuun 2023 mennessä.

Loistavaa lomagolfia

Kultaranta Resortin ja Aura Golfin yhteispaketti on noussut yhdeksi messutarjousten suurimmista hiteistä
Kultaranta Resortin golfkenttä sijaitsee kauniissa saaristolaismaisemissa.

Golfarille Kultaranta Resort tarjoaa helpoutta, sillä majoitustiloista on vain kivenheitto kauniille golfkentälle, jonka mielenkiintoiset ja vaihtelevat väylät on suunniteltu erityisesti tavallisen klubipelaajan tarpeita ja toiveita vastaaviksi. 

Väylillä riittää leveyttä ja karheikkoihin pallo ei katoa, mutta haasteita tuovat monet vesiesteet.

Kun kierroksen pelaa heti aamulla, jää loppupäivä aikaa tutustua Naantalin nähtävyyksiin tai muihin aktiviteetteihin.

Tosin himogolfari menee hiomaan lyöntiä rangelle tai lähipeliä par 3 -kentälle, jota voi kiertää myös frisbeetä heittäen tai jalkapalloa potkien.

Heineken Housen pitsat pitävät nälän loitolla pitkään.

Kierroksen jälkeisen lounaan voit nauttia Ravintola Kultarannassa. Heineken House, joka tunnetaan maukkaista gourmetpitsoistaan, on auki myös iltaisin.

Hellepäivänä hiekkarannalle

Kultaranta Marinan yhteydessä on hiekkaranta ja Bar Porho.

Hellesäällä hyvä vaihtoehto on mennä rentoutumaan ja pulikoimaan hiekkarannalle, joka sijaitsee Kultaranta Marinan vieressä, vajaan kilometrin päässä ykkösen tiiltä. Bar Porho on rannan yhteydessä toimiva terassibaari, joka tarjoaa virkistäviä juomia ja pientä purtavaa.

Rannalta on mahdollista lähteä retkeilemään vesiteitä pitkin, sillä sieltä voi vuokrata kajakin, moottoriveneen, sup-laudan tai vesijetin.

Sadepäivän sattuessa Kultaranta Resortin klubitalolla löytyy mahdollisuus osallistua ryhmäliikuntatunnille tai käydä kuntosalilla. Saunoja spa-osastolla on kaksi: tavallinen sekä turkkilainen.

Klubitalolla on tarjolla on fysioterapiaa, hierontaa ja kauneushoitoja, joita antavat todelliset ammattilaiset.

Mikset siis hankkisi ensi kesän golflomaa Kultarantaan jo nyt edulliseen hintaan. Onpahan sitten kesällä jotain mitä odottaa.

Kolme vinkkiä Naantaliin

  1. Naantali sijaitsee noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Kultaranta Resortissa, joten retki Vanhaankaupunkiin kannattaa sisällyttää reissun ohjelmaan. Mikä onkaan mukavampaa lämpimänä kesäiltana, kuin seikkailla kapeilla kujilla tai nauttia lomatunnelmasta terassilla istuen ja sataman vilinää tutkaillen. Naantalista löytyy myös monta hyvää ravintolaa illallista silmällä pitäen.
  2. Naantali on perustettu jo vuonna 1443, ja se on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista. Kaupungin vanhin rakennus kaunis, keskiaikainen kivikirkko, joka hallitsee Naantalin rannan maisemaa. Kirkko on rakennettu 1460–80-luvuilla katolisen birgittalaisluostarin kirkoksi. 
  3. Naantali houkuttelee vuosittain tuhansia innokkaita pienempiä ja isompia Muumien ystäviä kaupunkiin. Muumit näkyvät ja kuuluvat koko kaupungissa. Jos perheessä Nuuskamuikkunen ja hattivatit ovat korkealla arvoasteikossa, voi Muumimaailmaa olla vaikea sivuuttaa to do-listalta.

Etsi luettavaa