Hyppää sisältöön

Black Fridayn parhaat avauspäivältä: ”Golfia ostetaan yhä enemmän verkosta”

GoGolfin Black Friday pärähti isosti käyntiin. Kaikki aiemmat avauspäivän myyntiennätykset lyötiin rikki ja samaa toivotaan myös viikonlopulta. GoGolfin verkkoliiketoiminnasta vastaava Sebastian Solomon uskoo verkkokaupan läpimurtoon suomalaisessa golfissa.

GoGolfin pääliiketoimintoihin viimevuosina noussut verkkoliiketoimintayksikkö on painanut pitkää päivää Black Fridayn alla. Yhteistyökenttien ja toimijoiden kanssa tehdyt tarjoukset ovat houkutelleet golfarit ostamaan Black Friday -viikonloppuna ennätykselliseen tahtiin, josta yksikössä ollaan luonnollisesti iloisia. 

”Trendi on ollut nähtävissä erityisesti messujen ja Black Fridayn aikaan viimeiset pari vuotta. Golfarit ovat oppineet ostamaan tarjouksia ennakkoon ja verkosta. Maailma muuttuu tähän suuntaan ja samalla se on palvelus myös kentille kun myyntiä on valmiiksi jo ennen kauden alkua”, Sebastian Solomon verkkoliiketoiminnasta iloitsee. 

Tavoitteet GoGolfin verkkoliiketoiminnassa ovat olleet aina kovat, mutta siitä huolimatta golfareiden innostus tarjouksia kohtaan tuntuu aina yllättävän positiivisesti. 

”Voin paljastaa, että avauspäivänä mentiin jopa rahtusen kovempaa vauhtia kuin olin uskaltanut odottaa. Kiitos siitä kuuluu toki kumppaneille, mutta ennenkaikkea golfareille, jotka ovat tarttuneet näihin tarjouksiin. Toivottavasti trendi jatkuu ja viikonloppuna ostohousut ovat edelleen jalassa”, Sebu lähettää terveiset. 

Tässä ovat avauspäivän menestyksekkäimmät tuotteet. GoGolf jäsenyyden 19 euron hintaan kuuluu GoGolf Lehden vuosikerta, hole-in-one -vakuutus ja lukuisat huippudiilit yhteistyökentille kesän aikana. 

”Tottakai oma tuote on rakkain ja toivomme, että jäsenyyksiä menee vielä kovempaa vauhtia viikonlopun aikana. Voimme luvata, että halvemmalla sitä ei tulla myymään vuoden 2020 aikana”, GoGolfista luvataan. 

1. GoGolf -jäsenyys (19€)

2. Aura Golf kahdelle (59€)

3. Tahko 3x green fee (99€)

4. Kurk Golf pelioikeus (599€) 

5. Niitvälja 2 x green fee (99€)

6. Pärnu Bay Golf 2 x green fee (120€)

7. Nordcenter Fream ja Benz + villa 8 henkilölle (995€)

8. Virvik jäsenyys + pelioikeus uudet (350€)

9. Linna Golf kahdelle (129€)

10. Kultaranta Resort 1x majoitus + pelit kahdelle (139€)

Etsi luettavaa