Hyppää sisältöön

Big Bang: Videoesittelyssä BlackSeaRama

BlackSeaRama

GoGolfin järjestämä Big Bang -golfreissu lähestyy. Matkalla pelataan kolmella eri kentällä, joista toisena esittelemme myös paljon ihastusta herättäneen BlackSeaRaman. Matkaan lähdetään omalla charter-koneella 28. maaliskuuta ja vielä mahtuu mukaan.

Cape Kaliakran golfrannikkolta löytyy myös toinen Gary Playerin kynästä syntynyt golfpyhättö, BlackSeaRama. Kenttä sijaitsee matkan majoituskohteen Lighthouse Golf & Spa Resortin kyljessä.

BlackSeaRama on Thracian Cliffsin tapaan championship-tason kenttä, mutta tyyliltään täysin erilainen. Kentässä yhdistyvät links-golf ja amerikkalainen leveitä väyliä suosiva kenttäarkkitehtuuri. Kuusi eri tiipaikkaa antaa kaiken tasoisille mahdollisuuden käydä kentän kimppuun.

BlackSeaRaman haasteellisuus syntyy taktisesti ovelasti sijoitelluista bunkkereista, leveitä väylöjä reunustavista tiheistä raffeista ja fescuesta eli natasta, ajoittain kovasta merituulesta sekä vaikeista viheriönympäryksistä, joissa lähipelitaidot laitetaan tositestiin.

Silti kenttä ei ole epäreilu vaan nimenomaan äärimmäisen mielenkiintoinen ja mahdollisuuksia täynnä. Onkin todennäköistä, että monien kenttärankingeissa BlackSeaRama tulee lunastamaan paikan aivan sieltä kärkipäästä.

Tätä oletusta tukee fakta, että kenttä palkittiin maailman parhaan uuden golfkentän palkinnolla vuonna 2009 valmistuttuaan.

 

Uhmaava päätösväylä 18 on 200 metrinen par 3.

 

Etsi luettavaa