Hyppää sisältöön

Big Bang Scramble – onko sinullakin Prahat mielessä?

Big Bang 2 - GoGolf

GoGolf järjestää elokuun päheimmän scramble-kilpailun Kytäjällä. Kilpailun voittanut pari lähtee Big Bang 2 -matkalle Golf Resort Golf Konopištěeseen.

Keväällä järjestetty Big Bang -matka oli menestys. Sata golfaria vietti Bulgarian Cape Kaliakrassa rentoa golflomaa. Isolla porukalla lähdetään reissuun myös lokakuussa. Matkakohteena on Golf Resort Konopiště, joka sijaitsee kolmen vartin päässä Prahasta.

Ennen lokakuun reissua järjestämme kuitenkin Big Bang Scramblen vanhoille ja uusille bigbangereille. Parikisa pidetään maailmanluokan puittessa Kytäjän North West -kentällä. Kilpailun paras pari lähtee viisi päivää kestävälle Big Bang -matkalle Tsekkiin, jossa on mahdollisuus pelata rajaton määrä golfia, vierailla Prahassa ja paikallisessa olutpanimossa.

Kisan muutkin palkinnot kestävät vertailu, sillä niistä vastaavat muun muassa yhteiskumppanimme CobraPuma. Kisaamme on tukemassa myös maailman juoduin tsekkiläinen olut: Velkopopovický Kozel.

Big Bang Scramble pidetään 20.8. klo 10 yhteislähtönä ja mukaan mahtuu 84 nopeinta. Kilpailun ikäraja on 18 vuotta ja sen tarkemmat säännöt löydät täältä.

Ensimmäisellä Big Bang -matkalla mukana olleet pelaavat muita edullisemmin, samoin lokakuun Big Bang -matkalle ilmoittautuneet. Mikäli olet jo maksanut matkan, hyvitämme sinulle rahat takaisin, jos ja kun voitat kilpailun!

Big Bang 2 -matka järjestetään 12.-17.10. lokakuuta. Varaa matkasi jo nyt ja pelaa Big Bang Scramble muita edullisemmin.

Tutustu kilpailun sääntöihin.

>> Ilmoittaudu tästä mukaan kisaan! <<

Etsi luettavaa