Hyppää sisältöön

Big Bang 2: After Golf -retki Prahaan

Kaunista Prahaa jakaa Vltava-joki.

GoGolfin Big Bang -matka ei ole pelkästään golfia, vaan kiinnostuneet voivat lähteä retkelle upeaan Prahaan.

Vaikka Big Bang -reissulla tunnetusti päivät kuluvat rattoisasti golfkentillä, niin lokakuussa kannattaa ottaa yksi iltapäivä rennosti ja suunnata muiden bigbangereiden mukana kohti Tsekin pääkaupunkia Prahaa.

Konopisteestä ajaa noin 35 minuuttia tähän yli miljoonan ihmisen kaupunkiin, joka tunnetaan monista kauniista silloistaan, katedraaleista ja upeasta vanhasta kaupungista, joka on säilynyt lähes koskemattomana historian tiimellyksessä.  

Praha pitää sisällään useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä.

Praha pitää sisällään useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä.

Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali, Kaarlensilta jonglööreineen ja katumuusikkoineen, Keskustori sekä Kuninkaallinen maili ovat ns. pakollisia nähtävyyksiä, mutta myös rentoa ravintolakulttuuria ja boheemeja kauppoja löytyy sekä uuden että vanhankaupungin uumenista runsaasti. Tätä kaikkea jakaa kaupungin halkaiseva Vltava-joki. 

Adagio-yökerhossa viihtyvät sekä paikalliset että turistit.

Adagio-yökerhossa viihtyvät sekä paikalliset että turistit.

Monista krouveista saa itse pantua olutta ja ainakin allekirjoittaneeseen teki vaikutuksen Kummeli-sarjoista tuttu absintti, jonka siivittämänä kaupunki näyttää hieman toiselta. Iltaravintolana trendikäs SaSazu on tällä hetkellä suosittu myös paikallisten keskuudessa ja jalkaa nostattavaa meininkiä tarjoilivat mm. Adagio ja Double Trouble.

Etsi luettavaa