Hyppää sisältöön

Baseball-tähti pelasi huippukierroksen ja alitti 70 rajan – hävisi pelikaverille 11 lyöntiä

Ian Happ pääsi seuraamaan vierestä

Baseball-tähti Ian Happ pelasi launtaina huippukierroksen 69, mutta hävisi pystyyn PGA Tourilla pelaavalle Joel Dahmenille.

Kun baseballin MLB-liiga on tauolla, pelaajilla on aikaa harrastaa golfia. Moni baseball-tähti pelaa golfia myös hyvällä tasolla, mikä ei ole ihme, sillä baseball-lyönnissä ja golfsvingissä on paljon yhtäläisyyksiä.

Esimerkiksi Chicago Cubsin Ian Happ pelaa tasoituksella kaksi. Viikonloppuna hän oli huippuvedossa, sillä pelasi kierroksen tulokseen 69 (-3).

Tulos on hyvä, mutta se ei riittänyt voittoon peliryhmän sisäisessä kisassa. Itse asiassa Happ hävisi tasoituksettomassa lyöntipelissä pelikaverilleen Joel Dahmenille peräti yhdellätoista lyönnillä.

Dahmen pelasi tuloksen 58 ja päivitti todisteeksi kuvan tuloskortista Twitteriin.

No, Dahmen ei ole mikään sunnuntaipelaajaa, vaan PGA Touria kiertävä ammattilainen, jonka tulos 58 (-14) on myös Mesa Country Clubin uusi kenttäennätys.

”Minulla on kenttäennätys jokaisella kotikentälläni paitsi Mesa Country Clubilla. Se muuttui tänään ja mukana kyydissä oli hyviä ystäviäni. Se oli hauskaa”, Dahmen päivitti Twitter-tilillään.

Kyydissä olikin varmasti ihmettelemistä, sillä 11 viimeistä reikää mestari pelasi peräti 12 alle parin muun muassa kolmen eaglen siivittämänä.

Kolmatta vuotta PGA Touria tahkoava Dahmen, 32 vuotta, on sijoittunut kaksi kertaa kiertueella toiseksi, mutta avausvoitto on vielä antanut odottaa itseään.

Etsi luettavaa