Hyppää sisältöön

The Barclays – Patrick Reed ansaitsi paikan Ryder Cupiin

Patrick Reed pelasi hienoon voittoon PGA Tourin playoffien avauskilpailussa.

Viikko oli Patrick Reedille erittäin merkittävä. Voitto nosti Reedin Ryder Cup joukkueeseen ja FedEx Cupin kärkeen. 

Sunnuntaina viimeisessä ryhmässä kaatui Rickie Fowler, joka lähti viimeiselle kierrokselle lyönnin johdossa. 

Reed kertoi ajatuksistaan kierroksen jälkeen:

”Tähän päivään lähdettäessä tiesin ettei yksi lyönti ole paljoa tällä kentällä. Minun vain täytyi toteuttaa pelisuunnitelma ja pysyä kärsivällisenä.”

Rickie Fowler pysyi kilpailun kärjessä aina takaysille asti. Rickie teki vain yhden bogin kilpailun ensimmäiseen 63 reikään mutta jotain tapahtui viimeisellä yhdeksiköllä. Bogit väylille 11, 15 ja 18 sekä tuplabogi kuudelletoista pudottivat Fowlerin seitsemänneksi.

Fowler oli harmittavan lähellä tärkeää onnistumista.

Fowler oli harmittavan lähellä tärkeää onnistumista.

GettyImages

Romahdus oli paha pettymys sillä Fowler olisi tarvinnut vain hieman paremman suorituksen Ryder Cup paikan varmistamiseksi. Hänen olisi pitänyt sijoittua vähintään kolmanneksi. Nyt pelipaikka aukeaa vain kapteeni Davis Love III kutsulla. 

Patrick Reed pääsi viimeiselle reiälle kahden lyönnin johdossa ja huonosta avauksesta huolimatta selvitti reiän varmalla bogilla. Voitto oli Patrickin uran viides PGA Tourilla ja tämän kauden ensimmäinen. Tilastoissa Reed oli vahvimmillaan rautapelissä ja lähipelissä. Putteri toimi hyvin vain avauskierroksella mutta yhteistulos -10 riitti voittoon haastavalla kentällä. 

Adam Scott (-7) ja Jason Day (-7) sijoittuivat kilpailussa neljänneksi. Jordan Spieth (-5) oli kymmenes ja Rory McIlroy (E) T31. 

Leaderboard

Etsi luettavaa