Hyppää sisältöön

Baffler-kiskot palaavat Cobran väylämailoihin

Baffler-kiskoilla on "shelf-appealia".

Yksi tunnetuimmista Cobran mailoista on ollut Baffler-väylämaila, joka tuli markkinoille jo yli 40 vuotta sitten. Sen suosio perustui pohjan muotoon: kaksi “kiskoa” kuljetti mailan sujuvasti tiukankin raffin läpi. Nyt kiskot tekevät paluun koko väylämailamallistoon.

Cobra Golfin uudet King F7 ja F7+ väyläpuut ja hybridit noudattavat Cobran uusien F7-draiverien muotokieltä ja väritystä. Varmaa on, että pohjan kiskot herättävät pelaajien huomion. Pitkissä väyläpuissa kiskot ovat matalia, mutta niiden korkeus kasvaa asteittain. Hybrideistä, joilla lyödään hankalimmista paikoista, löytyy korkeimmat kiskot. Tarkoitus on, että kaikenlaisilla svingeillä lyövät pelaajat saavat apua kiskoista.

”Mallistomme väyläpuiden ja hybridien kiskot lisäävät anteeksiantavuutta ja auttavat mailan läpi nurmen kaikissa olosuhteissa”, sanoo Cobra Golfin markkinointipäällikkö Jose Miraflor. Rickie Fowler on käyttänyt Baffler-väyläpuuta menestyksellä jo kuluvana vuonna.

Baffler-kiskoilla on "shelf-appealia".

Baffler-kiskoilla on ”shelf-appealia”.

Cobra Golf

Sekä väyläpuissa että hybrideissä on Cobran tuttu MyFly8-säätöhosel, joka on yksi markkinoiden parhaista. Nostokulmavaihtoehtoja on siis reilusti. Mailat onkin merkitty aiemmilta vuosilta totuttuun kahden numeron tapaan: väyläpuut 3–4F, 5–6F ja 7–8F sekä hybridit 2–3H, 3–4H ja 4–5H. Väyläpuiden painojakaumaa pystyy säätämään painoruuvien avulla. 20 ja 3 gramman painojen paikkaa vaihtamalla pallon lentorata muuttu poraavasta (paino edessä) nostavaksi (paino takana).

Värivaihtoehdot väyläpuissa ovat musta-oranssi, sini-punainen ja hopea-keltainen. Naisten malliston värit ovat hopea-vadelma ja musta-”Lexin sininen”, huippupelaaja Lexi Thompsonin mukaan. Hybridejä saa vastaavasti vain musta-oranssina. Kauppojen hyllyille mailat saapuvat tammikuun puolivälissä.

King F7 -hybridi kuuluu selvästi tuoteperheeseensä.

King F7 -hybridi kuuluu selvästi tuoteperheeseensä.

Cobra Golf

Etsi luettavaa