Hyppää sisältöön

Aurinkoa ja golfia Kanariansaarilla

Melonerasin kenttä on Gran Canarian helmiä.

Jos haluat golfata talvikuukausina shortsit jalassa lyhyehkön lentomatkan päässä, suuntaa Kanariansaarille. Teneriffa, Gran Canaria ja La Gomera tarjoavat aurinkoa ja laadukasta golfia.

Buenavista Golf sijaitsee Teneriffalla.

Buenavista Golf sijaitsee Teneriffalla.

Teneriffan ykköskenttiin lukeutuu Buenavista Golf, jonne OnGolf järjestää talvella sekä pelimatkoja että räätälöityjä ryhmämatkoja.

”Buenavista Golf ja Hacienda del Conde -hotelli on yksi Kanariansaarten parhaista ja tasokkaimmista golfresorteista. Buenavistassa yhdistyvät  tasokas majoitus sekä mielenkiintoinen, vaihteleva ja luonnonkaunis kenttä”, OnGolfin toimitusjohtaja Tuomas Kiiskinen sanoo.

Hacienda del Conde -hotelli sijaitsee kentän vieressä.

Hacienda del Conde -hotelli sijaitsee kentän vieressä.

Severiano Ballesteroksen suunnittelema Buenavista Golf sijaitsee Teneriffan länsiosassa. Kentältä avautuvat kauniit näkymät valtamerelle, sillä väylät kulkevat jylhien rantakallioiden päällä.

Välipäivän ohjelmaksi sopii retki Teide-tulivuorelle, jonka huippu kohoaa 3,7 kilometriin.

Gran Canarian eteläosa aurinkovarmin paikka

Anfi Tauron kenttä on louhittu kalliomaisemiin.

Anfi Tauron kenttä on louhittu kalliomaisemiin.

Gran Canarian eteläosaa pidetään koko saariryhmän aurinkoisimpana paikkana. Siksi moni suomalainen lentää juuri sinne loskaa pakoon. Varteenotettava ja suosittu golfkohde on tasokas Melonerasin alue, joka sijaitsee Maspalomasin kupeessa, kaukana Playa del Inglesin kiireistä.

”Rakennukset ovat uusia ja kaikkialla on siistiä ja tyylikästä. Lähellä sijaitsee myös kaunis rantabulevardi, joten tarjolla ei ole vain resort-elämää”, Kiiskinen kuvailee.

Suuren suosion vuoksi talvikuukausina kentille voi olla vaikea mahtua pelaamaan. Siksi kannattaa lähteä valmiille pelimatkalle ja varmistaa näin hyvät lähtöajat.

Gran Canarian eteläosan ykköskentät ovat Meloneras, Anfi Tauro ja Maspalomas, jotka kuuluvat OnGolfin pelimatkojen ohjelmaan.

Hieno Anfi Tauro on karulla tavalla hieno aavikkokenttä. Meloneras Golf on uudehko resort-kenttä, joka tarjoaa huikeita näkymiä Atlantille. Maspalomas on tunnelmallinen puistokenttä, jonka väyliä palmut reunustavat.

La Gomeran maisemat salpaavat hengen

La Gomeran maisemissa kelpaa pelata golfia.

La Gomeran maisemissa kelpaa pelata golfia.

La Gomera tarjoaa koskematonta luontoa. Vehreän saaren tunnelma ja luonto vuorineen, rotkoineen ja jyrkänteineen henkii ikiaikaista rauhaa.

”Pyöreältä saaren” golfkenttä on nimeltään Tecina Golf. Meren yläpuolella kohoavalla jyrkänteellä sijaitsevat 18-reikäinen kenttä ja hyvätunnelmainen hotelli henkeäsalpaavan upeissa maisemissa.

Kentällä on paljon korkeuseroja, ja oman leimansa sille antaa vehreä luonto. Kenttää kiertäessä voi ihailla merimaisemia ja naapurisaarella Teneriffalla kohoavaa Teide-tulivuorta.

”Poikkeuksellinen kenttä, jossa ykkösen tiille kuljetaan hotellin kyydillä ja sieltä pudotellaan pikkuhiljaa alaspäin. Kenttä on kuitenkin hyvin käveltävissä korkeuseroista huolimatta”, Kiiskinen sanoo.

OnGolfin pelimatkoilla kaikki järjestelyt on hoidettu avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakas voi keskittyä lomasta ja pelistä nauttimiseen. Matkoja jutun kohteisiin on tarjolla läpi talven. Ongolfin verkkokauppa avoinna 24/7. Puhelinmyynti 020 7428 590 ma-pe 9-17.

Etsi luettavaa