Hyppää sisältöön

Augusta National on asettanut uuden tavoitepäivämäärän Mastersille – The Open on peruttu

Augusta Nationalissa tapahtui kymmenessä päivässä suuri muutos.

Augusta National kertoi tänään, että Masters on tarkoitus pelata marraskuussa. R&A puolestaan ilmoitti, että The Open ei tänä vuonna pelata lainkaan.

Masters Tournament järjestetään 9.–15. marraskuuta, mikäli kaikki menee hyvin. Asiasta tiedotti turnauksen järjestävä Augusta National Golf Club.

Klubin puheenjohtaja Fred Rileyn mukaan asiasta on sovittu golfin johtavien järjestöjen kanssa. Asiasta luvattiin kertoa lisää seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana.

”Kerromme asiasta lisää tulevina viikkoina ja kuukausina. Keskitymme nyt, kuten kaikki tekin, noudattamaan kaikkia pakollisia varotoimenpiteitä ja ohjeita torjuaksemme koronavirusta. Toivomme, että Masters Tournamentin odottaminen tuo kuitenkin iloa Augusta-yhteisölle ja kaikille urheilua rakastaville”, Riley kertoi tiedotteessa.

Aiemmin tänään R&A ilmoitti peruvansa vuoden 2020 The Openin. Kilpailu järjestetään kuitenkin Royal St. George’sin kentällä vuonna 2021.

Viime viikolla Golf Digest uutisoi, että kisa peruttaisiin ja Royal St George’sin kentällä pelattava kilpailu jäisi kokonaan väliin.

Vuonna 2022 kisa pelataan St Andrewsin Old Coursella. Kyseessä on 150. The Open Championship.

”Voin sanoa, että kääntsimme kaikki kivet, jotta voisimme pelata The Openin tänä vuonna, mutta se ei ole mahdollista”, R&A:n pääsihteeri Martin Slumbers sanoi.

Etsi luettavaa