Hyppää sisältöön

Asiakkaan lausahdus Golf Skyn synttärimyynnissä: ”Ei minun näin paljon ollut tarkoitus ostaa”

Mika Nurhosella riittää Synttärimyyntien aikaan tavallistakin enemmän kiireitä mailtafittausten ja muiden tuotteiden myynnin kanssa

Golf Skyn Vantaan Tammiston-liikkeen väline-ekspertti Mika Nurhonen listaa omat suosituksensa 28. syyskuuta asti kestävien 6-vuotissynttärimyyntien kymmenistä tarjoustuotteista. Laadukkaasta ja alennuksen myötä erittäin huokeasta sadeasusta hän kertoo erityisellä lämmöllä.

Golf Sky täyttää syksyllä kuusi vuotta. On aihetta juhlaan,  Syntttärimyynnit kestävät peräti 11 päivää Nokian, Espoon Suomenojan ja Vantaan myymälöissä, sekä luonnollisesti myös verkkokaupassa..

Keskiviikkona tekemäni vierailu Tammiston myymälässä venyi ajallisesti tuplaan aiotusta, sillä haastateltavan, väline-ekspertti Mika Nurhosen vastaanotolle ja puheille oli jatkuvaa ruuhkaa.

”Hyvää kiirettä pukkaa, mutta nin se aikakin tuntuu menevän nopeammin. Mailojen fittauksia, etenkin draivereihin liittyen tulee paljon. Kun erinomaista parempia tarjouksia on käytännössä kaikisssa tuoreryhmissä, tulee hyvää liikuntaa osastolta toiselle kiiruhtaessa”, Nurhonen kuvailee myymälähenkilökunnan haasteita.

Golfbägi onn runsaasti pelaavan lähin kumppani  kauden  aikana jopa useita satoja tunteja.

Golfbägi onn runsaasti pelaavan lähin kumppani kauden aikana jopa useita satoja tunteja.

Teemu Tyry

Syksyn tulo näkyy hankinnoissa  asusteiden osalta.

”Sadeasut ja lämpimämmät asusteet ovat kysyttyjä. luonnollisesti myös vedenpitävät kengät sekä bägit”, Nurhonen jatkaa.

Syksyn suosikkipallon väri on vihreä

Asusteosastolla asiakkaita konsultoiva Marika Tuovinen on Nurhosen tavoin täystyöllistetty. Kaikissa tekstiilituotteissa alennusprosentti on peräti 40. 

”Erityisesti naiset löytävät hyllyiltämme tuotteita, joita hankitaan jo tulevan vuoden lämpimiä kelejä odotellen. Heräteostoksia tulee niiden tuotteiden lisäksi, joita on etukäteen  tarjousluettelostamme ympyröity”, Tuovinen tietää kokemuksesta.

Rähnischin golfmalliston tuotteet soveltuvat erittäin hyvin myös arkikäyttöön, vinkkaa Marika Tuovinen.

Rähnischin golfmalliston tuotteet soveltuvat erittäin hyvin myös arkikäyttöön, vinkkaa Marika Tuovinen.

Teemu Tyry

Hyviä pelikelejä saattaa edellisvuoden tapaan olla jäljellä jopa joulukuulle.

”Meidän hittituotteeksemme on noussut Wilson Staffin vihreä, pehmeäkuorinen DX2, jonka tusina hinta 56 prosentin alennuksella myytynä on 11.95 tusinaa kohden.

Tämä tuote on myös Nurhosen omalla suosituslistalla, johon hän on nostanut myös ”ylivertaisen sadeasun”, kolme draiveria, yhdet kengät sekä pari muuta käytännönläheistä tuotetta kylmempien kelien varalle.

Katso miltä myymälässä näyttää ja kuuntele Mikan suositukset perusteluineen videolta. 

”Synttärimyynneissämme on erinomainen tunnelma, joka uskoakseni lähtee myös siitä, että juhlistamme syntymäpäiviä runsailla valikoimilla itse valitsemillamme tuotteilla. Hyvin yleinen toteamus  kassalle saapuvalla asiakkaalla onkin”,  ”Ei minun näin paljon ollut tarkoitus ostaa”, Mika Nurhonen myhäilee tyytyväisenä.

Golf Sky 6-v Synttäritarjoukset 18.9-28.9

Etsi luettavaa