Hyppää sisältöön

Ashun Wu vei voiton Itävallassa

Ashun Wu otti uransa toisen voiton Euroopan Tourilla.

Kiinan Ashun Wu oli etevin Itävallassa pelatussa Euroopan Tourin kisassa. Toiseksi sijoittui Espanjan Adrian Otaegui. Hän jäi voittajasta lyönnin.

Ashun Wu vei uransa toisen Euroopan Tourin voiton, kun hän voitti sunnuntaina päättyneen Lyoness Openin. Kiinalaisen lopputuos oli 13 alle parin. Toiseksi tullut Adrian Otaegui teki viimeistä edelliselle reiälle bogeyn, mikä vei häneltä uusintapaikan. Kolmanneksi sijoittui Englannin Richard McEvoy tuloksella -11.

Lyoness Open on pieni kilpailu Euroopan Tourilla. Kisan palkintopotti oli vain miljoona euroa. Lisäksi torstaina alkavat US Open verotti osallistujakaartia nimekkäästä päästä. Kisan nimekkäimmät pelurit Joost Luiten, Gregory Bourdy ja Chris Wood sijoittuivat kisassa jaetulle kuudennelle sijalle.

Eilisen huippukierroksen ansiosta kärkikahinoihin noussut nuori ruotsalainen Marcus Kinhult otti tänään osumaa oikein kunnolla. 19-vuotias käytti kierroksellaan 77 lyöntiä ja putosi kauas kärjestä.


US Open alkaa ensi torstaina. Viasat Golf ja Viaplay näyttävät kisan. Hanki kanavapaketti täältä, niin saat kaupanpäälle GoGolf-lehden vuosikerran.


 

Etsi luettavaa