Hyppää sisältöön

Arnold Palmer Invitational – Hoffman pysyi kärjessä, Rory ja Rickie ampuivat 65

Charley Hoffman aloitti päivän lyönnin johdossa mutta aloitti päivän kahdella bogilla ja kärkipaikan nappasi nopeasti Kevin Kisner tuloksessa -11. 

Hoffman ei luovuttanut vaan onnistui hienoon kolmen birdien lopetukseen tasaten pelin tuloksessa -11. Kaksikko onnistui luomaan kolmen lyönnin eron takan tuleviin ja molemmat ovat hyvissä asemissa sunnuntaita ajatellen. 

Rory McIlroy teki hurjan liikkeen kohti kärkeä lauantain tuloksella 65, -7. Yhteistuloksessa -6 hän jakaa kahdeksatta sijaa. Rickie Fowler pelasi saman tuloksen nousten sijalle T11 yhteistuloksessa -5. Hän iski takaysin kuusi alle parin ja kierrokseen mahtui myös yksi tuplabogi. 

McIlroy on lyönyt palloa loistavasti mutta onnistui griineillä vasta lauantaina. Bägissä on nyt toista kilpailua Callawayn pallo, jota Rory käytti ensimmäistä kertaa Meksikon WGC kilpailussa. Griineillä McIlroy kertoi agressiivisemman vauhdin auttaneen upottamaan putteja ja pelin kaikki osa-alueet toimivat lauantaina. Viiden lyönnin ero kärkeen ei ole mahdoton mutta vaatii vähintään toisen tuloksen 65 sunnuntaina.

Leaderboard

 

 

 

Etsi luettavaa