Hyppää sisältöön

Antti analysoi kaksi uutta slaissisvingiä

Antti Vaalas vertasi Timon ja Ariya Jutanugarnin downsvingejä

Tänään GoGolfin head pro Antti Vaalas analysoi kahden gogolfarin slaissisvingin. Katso voitko itse ottaa analyyseistä opiksesi? Jos lyönnissä on slaissi, niin svingissä on jotain pielessä.

Alla olevassa videossa analysoin kaksi uutta slaissisvingiä. Ensimmäinen lyönti (Timo) on lähellä erittäin hyvää svingiä. Valitettavasti Timon lapa kuitenkin jää auki downsvingin alussa. Syy lienee liiallisessa kahvan vetämisessä, siis asiassa jota opetetaan paljon. Monesti vetäessä etumaisen käden ranne taipuu, kun toimivassa svingissä hanskakäden rystyset kiertävät poispäin kropasta.

Tomin svingissä nähdään paljon samaa kuin eilisissä svingeissä. Backsvingi jonka alussa oikea kyynärpää jää liian lähelle kroppaa johtaa hankalaan tilanteeseen downsvingin alussa. Seurauksena alaspäin lähdetään pää edellä, oikea olkapää ei pääse kulkemaan alakautta. Samalla nähdään kuin mailanpään rata supistuu verrattuna Ariya Jutanugarniin.

Haluatko laittaa oman slaissisvingisi analysoitavaksi? Lähetä videosi hashtagein #anttianalysoi ja #svingisuoraksi GoGolfin Facebookiin. (Jos alla ei näy videoupotusta, päivitä tämä sivu uudelleen selaimesta.)

Vaalas Live -viikko

Nyt on meneillään Vaalas Live -viikko. Joka arkipäivä GoGolfin ja Kytäjä Golfin head pro Antti Vaalas lähettää live-lähetyksen Kytäjältä klo 15. Tänään luvassa on lähipeliä jos vain mahdollinen sade ei liiaksi häiritse.

Viikko huipentuu sunnuntain live-lähetykseen, jossa Antti on luvannut korjata jonkun onnekkaan gogolfarin slaissin. Sunnuntain lähetys alkaa klo 10. Lauantaina Antin live-lähetyksiä on luvassa Kytäjällä pelattavasta Big Bang Scramble -kisasta käsin.

Vielä ehdit lähettää oman banaanisi Antin analysoitavaksi.

Etsi luettavaa