Hyppää sisältöön

Antti analysoi ensimmäiset slaissisvingit

Antti Vaalas laittoi Joonaksen slaissisvingin rinnalle Dustin Johnsonin lyönnin.

Jos svingi tuottaa slaissin, siinä on jotain pielessä. GoGolfin head pro Antti Vaalas analysoi kolmen gogolfarin slaissisvingin. Ehkäpä voit ottaa analyyseistä jotain opiksesi myös omaan peliin?

Alla olevalla videolla Antti Vaalas analysoi ensimmäiset kolme svingiä, joista seurauksena on slaissi. Tässä listaus yhteisistä tekijöistä, jotka tuon viheliäisen kierteen tuottavat. Mikään pallo ei mene sattumalta minnekään. Slaissiin on aina syynsä. Se syy kannattaa selvittää ja korjata.

  • Ylikiertoa backsvingissä.
  • Oikea kyynärpää, jota yritetään pitää taakseviennissä lähellä vartaloa.
  • Vasen käsivarsi, joka ei pääse vapaasti svingaamaan rintakehää ylös.
  • Lantio ja hartiat, jotka eivät erotu toisistaan osuman läpi, vaan kulkevat ’’pakettina’’.
  • Lyöntipinta joka ei ole kiertymässä kohti palloa jo downsvingin aikana.

Haluatko laittaa oman slaissisvingisi Vaalaksen analysoitavaksi? Siinä tapauksessa lähetä svingivideosi hashtagein #anttianalysoi ja #svingisuoraksi GoGolfin Facebookiin. (Jos alla ei näy videoupotusta, päivitä tämä sivu uudelleen selaimesta.)

Vaalas Live -viikko

Nyt on meneillään Vaalas Live -viikko. Joka arkipäivä GoGolfin ja Kytäjä Golfin head pro Antti Vaalas lähettää live-lähetyksen Kytäjältä klo 15. Tänään aiheena on slaissi. Kurjan sään vuoksi lähetys vedetään todennäköisesti klubitalolta käsin.

Viikko huipentuu sunnuntain live-lähetykseen, jossa Antti on luvannut korjata jonkun onnekkaan gogolfarin slaissin. Sunnuntain lähetys alkaa klo 10. Lauantaina Antin live-lähetyksiä on luvassa Kytäjällä pelattavasta Big Bang Scramble -kisasta käsin.

Vielä ehdit lähettää oman emäslaissisi Antin analysoitavaksi.

Etsi luettavaa