Hyppää sisältöön

Alex Norenin putteri kuumana US Openissa – kolmas päivä on täynnä dramatiikkaa Winged Footin West Coursella

Alex Noren osui vain neljään väylään ja yhdeksään viheriöön oikealla lyöntimäärällä

Ruotsalaiskonkari nousi cut-rajalta (72-74-67) lähes kärjen tuntumaan hurjan puttishown myötä. New Yorkissa on meneilllään ”moving day”, jonka aikana tuloslista elää nopeaan tahtiin

Alex Noren oli lauantain ensimmäien tähti US Openissa. Viimeisellä tuloksella (+6) jatkoon päässyt ruotsalainen hyödynsi aikaisen starttiaikansa ja iski tauluun komeat luvut 67. Norenin tulos perustui lähes täysin loistavaan lähipeliin, etenkin puttiin, jossa hän kirjautti Strokes Gained -tilastossa kolmannen päivän saldoksi uskomattoman luvun 6,27, joka kierroksen edetessä saattaa muuttua.

Perjantaina parhaaksi jäi Bryson DeChambeaun 68,-2, joten Noren voi illan mittaan vielä nousta sijaluvulta 20:s, jolle hän kierroksensa jälkeen pääsi.

Ruotsalaiskonkarille menestys US Openissa on ollut aiemmin ylivoimaista. Hän on päässyt vain kahdesti jatkoon (25. ja 50.) karsiutumisia on viisi.

Kilpailun kärkipari Patrick Reed-Bryson DeChambeau lähti kolmannelle kierrokselleen kello 21.25.

V Sport Urheilu ja Viaplay näyttävät kolmannen kierroksen loppuun asti  (01.30). Selostuksesta vastaa Antti Vaalas, kommaentaattorina toimii Antti Ahokas

Ruutu + lähettää kolmannen kierroksen englanninkielisellä selostuksella.

Tuloslista US Open

Etsi luettavaa