Hyppää sisältöön

Alex Hietalalla vauhti päällä Espanjassa – Roope Kakon ote pitää Challenge Tourilla

Alex  Hietala on saanut hyvän otteen Real Club de Golf Novo Sancti Petrin kentttään

Roope Kakko (-7), Alex Hietala (-6) ja Matias Honkala (-4) tavoittelevat tuloslistalla nousua erittäin tasaväkisessä Challenge de Espana -kilpailussa Cadizissa.

Espanjan Aurinkorannikolla pelataan kustannustehokkaasti kaksi CT:n kisaa samalla kentällä yhdeksän päivän aikana. Kisojen välissä oli vain yksi päivä.
Ensimmäisessä suomalaismenestys jäi vaatimattomaksi. Roope Kakko, Alex Hietala ja Oliver Lindell jakoivat sijalukua 38., Ilari Sauli oli neljä kierrosta pelanneista viimeinen.

Toisessa kisassa kärkitulos on kahden päivän jälkeen -11, kahdeksatta sijaa jaka tuloksella -9.

Kakko (68,-69,-7) on sijalla 20:s, vain neljä lyöntiä kärjestä.
Nevas Golfin kasvatit, villeillä korteilla osallistuvat  Alex Hietala 70-68,-6 (25.) ja Matias Honkala (72-68,-4) (50.) eivät hekään ole kuin viisi ja seitsemän lyöntiä kärjestä.
Hyvin harvinaista on se, että kahdelle viimeiselle kierrokselle selvinneet ovat seitsemän lyönnin sisällä.

Kakolle jatkoon pääsy oli seitsemännessa kisassa jo kuudes.Pistelistalla hän on 31:s, kauden päätteeksi 20 parasta saa vahvan kortin ET:lle, joka on 39-vuotiaalle Kakolle ykköstavoite.

Alex Hietala pääsi viikolopun kisassa ensimmäistä kertaa CT:lla jatkoon, pelaten kolme viimeistä nousujohteisesti alle parin. Meneillään olevassa kisassa parin alitusten putki on kasvanut viiteen, ja vasuri pääsee paineettomassa tilassa Matias Honkalan tavoin näyttämään osaamistaan.

Ilari Saulo, Oliver Lindell, Kim Koivu, Lauri Ruuska ja Antti Ahokas karsiutuivat.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa