Hyppää sisältöön

Albert Eckhardt maanantaikarsinnan paras Vierumäen Cooke Coursella

Albert Eckhardt pelasi vuonna 2010  juniorien Ryder Cupissa Waleisissa

Tulos 69,-3 nostaa Eckhardtin torstaina käynnistyvän Vierumäki Finnish Challengen osallistujalistalle.

Vierumäki Finnish Challengen maanantaikarsinta keräsi mukaan 27 pelaajaa. Jaossa oli yksi paikka torstaina alkavaan varsinaiseen kilpailuun.

”Kentällä on avauksille hyvin tilaa. Kun griinitkään eivät vielä tainneet olla kilpailunopeudessa, tuloksenteolle oli hyvät edellytykset”, kommentoi karsinnan ykköseksi pelannut, Hattula Golfia nykyään edustava Albert Eckhardt tuloksen ratkettua.

25-vuotias Eckhardt on kärsinyt loukkaantumisista ja pelannut vuosikausia alle niiden huimien odotusten, joita juniorivuosien menestykset loivat. Uran kovimmat saavutukset ajoittuvat vuoteen 2010, jolloin Eckhardt voitti European Young Mastersin ja oli osa Euroopan joukkuetta juniorien Ryder Cupissa yhdessä Juhana Kukkosen kanssa.

Challenge Tourille hän on saanut villejä kortteja vuosien 2012-2015 välisenä aikana yhteensä kymmenen, jatkoon hän on päässyt yhden kerran. 

 Alkukesästä hän  voitti Paltamo Openin ja oli myöhemmin kesäkuussa kakkonen PGA:n mestaruuskilpailussa. Nyt käsillä on hieno tilaisuus seuraavan askeleen rakentamiseksi omalle uralle.

”Taustat ovat tällä hetkellä kunnossa ja Henrik Karvisen kanssa on asetettu tavoitteet eteenpäin. En olisi täällä, jos tähtäin ei olisi kirkkaana mielessä”, Eckhardt kertoi Vierumäen tiedotteessa

Kakkostilaa jakoivat tuloksella 71 (-1) Marko Halonen, Kristian Kulokorpi ja Henri Satama. Kahdella viimeksi mainitulla on jo kokemusta varsinaisesta kilpailusta. Satama vei nimiinsä viime vuoden karsinnan, Kulokorpi puolestaan pelasi itselleen kesällä 2017 paikan kilpailuun Audi Finnish Tourin ja Vierumäen yhteisen Pro-Am Cupin osakilpailussa.

Tällä hetkellä kilpailun osallistujalistalla on 15:n suomalaispelaajan nimi. Näistä kolme on amatöörejä.

Karsintojen tuloslistan löydät täältä.

Etsi luettavaa