Hyppää sisältöön

Albatrossi ensimmäiselle reiälle – Kalle Samoojan sai kierrokselleen unelmien alun

Kalle Samooja on aloittanut Kiinan-kisan vahvasti.

Kalle Samooja on tehnyt albatrossin Nedbank Challenge -kisassa, mikäli tulospalvelu on oikeassa.

Kalle Samooja on aloittanut European Tourin tulospalvelun mukaan toisen kierroksen Etelä-Afrikassa pidettävässä toisessa finaalikisassa huikealla albatrossilla.

Albatrossi tuli kymppireiälle, joka on par 5. Samooja aloitti tänään kierroksen takaysiltä. Hän on noussut albatrossin ansiosta jaetulle seitsemännelle sijalle tuloksissa. H

Lähetys European Tourin kisasta alkaa vasta klo 10, joten videota Samoojan huikeasta suorituksesta tuskin saadaan.

Täytyy myös muistaa, että välillä European Tourin tulospalvelussa voi olla virheitä, joten odotetaan vielä asialle vahvistusta, ennen kuin julistetaan asia 100-prosenttisesti varmaksi. Esimerkiksi vielä tietoa albatrossista ei löydy European Tourin verkkosivuilta tai sosiaalisen median kanavista.

Albatrossi on hyvin harvinainen lintu European Tourilla. Niitä tehdään yleensä vain yksi tai muutama per kausi. Tällä kaudella albatrossin on tehnyt ainakin Ross Fisher BMW PGA Championshipissä.

Samooja jatkoi hurjaa menoa myöhemmin viidennellä reiälle, jolle hän teki birdien. Aluksi tulospalvelussa luki birdie, joka korjattiin ensin eagleksi ja myöhemmin taas birdieksi. Kuudennelle Kalle teki birdien, mutta seiskalle (par 3) tuli bogey.

Päivän kahdeksannelle Kalle teki jälleen birdien ja ysillä hän upotti tärkeän par-putin kolmesta metristä. 

Tulospalvelun mukaan turkulainen on nyt yhteistuloksella -5 neljäntenä kierroksen puolivälissä. Kärjessä on eilen huikean kierroksen pelannut Louis Oosthuizen.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa