Adrian Meronk sinetöi ylivoimaisen voiton häikäisevällä päätösreiän eaglella

Adrian Meronk voitti uransa toisen DP World Tourin osakilpailun. KUVA: GETTY IMAGES

Adrian Meronk oli omaa luokkaansa Australian avoimissa.

Puolan Adrian Meronk nappasi uransa toisen DP World Tourin voiton aikaisin aamulla Suomen aikaa päättyneessä Australian Openissa.

Kehnosti kilpailun aloittanut Merok oli timantti kilpailun kolmella viimeisellä kierroksella ja vei turnauksen nimiinsä tuloksella -14 (73-66-63-66). Toiseksi sijoittunut Adam Scott isäntämaasta ja puolalaisesta viisi lyöntiä tuloksella -9.

Sympaattinen Meronk lähti päätöskierrokselle lyönnin Scottia perässä, mutta meni jo avausreiällä entisen major-voittajan ohi, kasvatti johtoaan pitkin matkaa ja sinetöi lopulta ylivoimaisen voiton tällä häikäisevällä eagle-putillaan päätösreiällä.

Voitto tällaisella tavalla sai Meronkin tyttöystävän villiintymään, kuten videolta voi nähdä.

Kolmanneksi sijoittui Australian Min Woo Lee (-8). Suomalaisia ei kilpailussa ollut mukana.

Kilpailu pelattiin kahdella eri kentällä: Kingston Heath ja Victoria Golf Club, jossa pelattiin kolme kierrosta.

Meronk kuittasi voitostaan lähes 190 000 euroa.