Hyppää sisältöön

Adam Scott ja Louis Oosthuizen kärkiparina USA:n kaatoon perjantain nelinpeleissä

Vahvat yhdessä? Ernie Els sijoitti suurimmat tähtensä samaan pariin perjantain nelinpeliin

Tiger Woods ja Justin Thomas jatkavat odotetusti parina Presidents Cupin toisena päivänä. Ernie Els asetti joukkueensa ainoat major-voittajat Adam Scottin ja Louis Oosthuizenin kärkipariin kasvattamaan kansainvälisen joukkueen 4-1 johtoa.

Kansainvälisellä joukkueella on mainion avauspäivän jälkeen henki päällä  ja australialaisyleisöllä suuret odotukset ennen perjantain viittä nelinpeliä. Tässä pelimuodossa USA on ollut nelipalloon verrattuna vahvempi kansainvälisiä vastaan.

Kapteeni Tiger Woods päästää vilttiketjussa olleet Matt Kucharin ja Rickie Fowlerin odotetusti peliin. Vapaapäivän peleistä saavat parina hävinneet Tony Finau sekä Bryson DeChambeau, jolle torstain tappio oli neljäs yhtä monessa ottelussa USA:n edustajana. DeChambeau hävisi Ryder Cupissa Pariisissa kaikki kolme otteluaan.

Ernie Els antaa pelivuoron lepovuorossa olleelle Cameron Smithille, mutta jättää pitkän aikaa vaisusti esiintyneen Haotong Lin torstain tavoin vilttiin. Presidents Cupin sääntöjen mukaan kaikkien joukkueen pelaajien on oltava mukana sunnuntain kaksipelien lisäksi ainakin yhdessä muussa ottelussa, joten Haotong Li pelaa lauantaina ainakin yhden pelin.

Louis Oosthuizen ja Adam Scott kohtaavat perjantain avausottelussa Matt Kucharin ja Dustin Johnsonin. Scott on kotiyleisön suuri suosikki, jonka saldo torstain voiton jälkeenkin on Presidents Cupissa negatiivinen, 15 voittoa ja 20 tappiota.
Oosthuizen on ainoa joukkueensa pelaajista, jolla on enemmän voittoja (8) kuin tappioita (5)

Tulosseuranta

Etsi luettavaa