Hyppää sisältöön

63 oli päivän luku RBC Heritagessa – Sergio Garcian suusta pääsi sammakko

Tyrrell Hatton pelasi yhtenä monista tuloksen 63 RBC Heritage -kisassa.

Neljä miestä jakaa kärkipaikkaa PGA Tourin kisassa kolmen kierroksen jälkeen. Sergio Garcia ja koronapositiivinen Nick Watney saapuivat kisapaikalle samalla yksityiskoneella.

Peräti kuusi pelaajaa onnistui alittamaan lauantaina parin kahdeksalla lyönnillä RBC Heritage -kisassa Harbor Town Linksin kentällä. Yksi pelaajista oli Englannin Tyrrell Hatton, joka jakaa kärkipaikkaa kolmen muun pelaajan kanssa.

Muut kärkipelaajat ovat Abraham Ancer, Webb Simpson ja Ryan Palmer. Kisassa on muutenkin huipputasaista, sillä 15 pelaajaa mahtuu kahden lyönnin sisään ja 35 viiden lyönnin sisään kärjestä.

Kolmannella kierroksella kovan nousun Hattonin lisäksi teki viime viikon voittaja Daniel Berger, joka pelasi niin ikään tuloksen 63. Hän nousi  23 sijaa ja lyönnin päähän kärjestä.

Kahdeksatta sijaa jakavat muun muassa Sergio Garcia, Ian Poulter, Matthew Fitzpatrick ja Erik Van Rooyen, joilla on kärkeen kaksi lyöntiä.

Bryson DeChambeau, Dustin Johnson ja Brooks Koepka vaanivat kolmen lyönnin päässä.

Garcia tarjosi kyydin Watneylle kisapaikalle

Yksi puheenaihe kierroksen jälkeen oli tietenkin Nick Watneyn positiivinen tulos koronatestissä. Kun Sergio Garcialta kysyttiin asiasta, hänen suustaan livahti ulos sammakko.

”Minusta tuntuu pahalta Nickin puolelta, hän on luultavasti yksi mukavimmista kavereista tourilla”, Garcia aloitti.

”Valitettavasti sen piti tapahtua hänelle. Täällä on luultavasti paljon enemmän kavereita, jotka olisivat ansainneet taudin paljon enemmän kuin muut, mutta hän oli se, joka sai sen”, espanjalainen sanoi.

Garcia ei kuitenkaan eritellyt tarkemmin, ketkä muut PGA Tourilla olisivat ansaisnneet sen Watneytä enemmän.

Watney jätti kisan perjantaina kesken, kun hän sai positiivisen testituloksen. Garcia oli tiistaina tarjonnut Watneylle kyydin omalla yksityiskoneella kisapaikalle. Hän myönsi, että oli hieman peloissaan.

”Meille tehtiin tiistaina testit ja saimme negatiivisen tuloksen. Olin yllättynyt, kun kuulin, että hänet sai positiivisen testituloksen pari kolme päivää myöhemmin. Minullekin tehtiin testi eilen ja se oli negatiivinen.”

Tulospalvelu

Etsi luettavaa