Hyppää sisältöön

2,5 miljoonan playoff! Fleetwood vai Kinhult?

Tommy Fleetwood tavoittelee uransa toista Rolex Seriesin voittoa ja uran suurinta rahapottia

European Tourin rahakas Nedbank Challenge huipentuu kahden miehen playoffiin. Vastakkain ovat Tommy Fleetwood ja Marcus Kinhult.

European Tourin legendaarinen Nedbank Challenge tulee huipentumaan playoffiin. Tommy Fleetwood nousi kaukaa takaa kärkeen ja vei maaliin tuloksen -12. Marcus Kinhult nousi jakamaan johtopaikkaa pelaamalla tuloksen neljä alle. 

Viimeisellä kahdella reiällä ruotsalaisnuorukainen joutui tekemään ison päivätyön pariensa eteen ja pääsi mukaan uusimaan voitosta. Kärkiryhmä pelaa vielä viimeistä reikää, mutta heillä ei ole mahdollisuutta kuroa kaksikon eroa umpeen. 

Suomalaisittan kilpailun lopuksi saatiin positiivisia uutisia. Kalle Samoojan upea 69 (-3) kierros nosti turkulaisen jakamaan kisassa kymmenettä sijaa. Se tulee nostamaan Kallen Race to Dubai rankingissa sijalle 62, joka jää myös kauden loppusijoitukseksi! 

Mikko Korhonen pelasi heikon päivän, mutta piti homman sen verran kasassa, että sija 25 oikeuttaa pitämään hänet Race to Dubaissa 50 parhaan joukossa. Päivän tuloksen 79 (+7) myötä Korhonen on Race to Dubaissa sijalla 47 ennen finaalia. Pelit jatkuvat täten ensi viikolla Dubaissa! 

Playoff tulee alkamaan Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilla noin kello 15.05. European Tourin kilpailun näyttää Viasat ja Viaplay luonnollisesti ratkaisuun saakka. 

Etsi luettavaa