Hyppää sisältöön

200 messulippua meni: 50 lippua lisää seuraaville ostajille! (Kampanja päättynyt)

Golfmessulipun saa itselleen ostamalla yhdenkin messutarjouksen verkkokaupasta

Eilinen kampanja messulipuista sai GoGolfin verkkokaupan ylikuumenemaan. Kauppoja tuli 200 kappaletta täyteen tiistaiaamuna.

GoGolf toimii Golfmessujen järjestäjänä. Tavoitteet ovat korkealla saada messuista paremmat kuin koskaan. Kävijämäärät ovat yksi tärkein mittari messujen onnistumiselle. 

Eilen laitoimme kampanjan pystyyn, jossa etukäteen ostetut messutarjoukset toivat ostajalle lipun perjantaina käynnistyvään tapahtumaan. Lupasimme lipun 200:lle ensimmäiselle ostajalle. 

GoGolfarit olivat nopeasti liikkeella ja nappasivat 200 ostosta alle päivässä. Lippuja löytyy vielä ja saimme valtuutuksen lisätä kampanjaan 50 lippua lisää. 

”GoGolfin jäsenyyttä meni eniten (79 kpl). Paltamon greenfeepakettia myytiin toiseksi eniten yhdessä Hill Side Golfin paketin kanssa, molempia 25. Kaikkia tuotteita myytiin eilisen aikana, joka mielestämme kertoo hyvistä messutarjouksista”, GoGolfin toimitusjohtaja Hanni Tyry iloitsee. 

Messudiilit ovat ostettavissa verkosta koko messujen ajan. Paikanpäältä ostettaessa erityisesti GoGolf -jäsenyyden mukaan lähtee pieni yllätys. Tarkoitus onkin, että tämän vuoden messuilla painetaan kaikki ennätykset uusiksi kävijämäärien osalta. Kävijämäärät eivät ole kuitenkaan itse tarkoitus, vaan yhtä tärkeää on kuulla golfareiden viihtymisestä messutapahtumassa. 

”Kaikki työ tähtää siihen, että näemme asiakkaiden viihtyvän tapahtumassa. Näyttelleasettajien kanssa on ollut tosi hyvä yhteishenki messuja rakentaessa ja uskomme sen kanavoituvan viihtyisään tapahtumaan. Toivottavasti kevätaurinko paistaisi, vaikka nyt on jo varmaa, että golfkausi ei ala messujen kanssa samaan aikaan”, Hanni jatkaa. 

Messuliput voi käydä lunastamalla itselleen verkkokaupasta ostamalla messutarjouksen. Ilmoitamme erikseen kun kampanja päättyy: 

GoGolfin messutarjoukset

Messulippukampanja on päättynyt, kaikki liput meni!

Etsi luettavaa