Hyppää pääsisältöön

Uskomaton Argentiina

MIKSI KANNATTAA MATKUSTAA?

Argentiina tarjoaa golfareille yli 200 henkeäsalpaavissa maisemissa Andien juurella. Vehmaisten metsien ja kirkkaiden järvien ääriltä löytyy useiden maailman tunnetuimpien suunnittelijoiden korkealuokkaisia kenttäluomuksia. Golfmatkaan on helppo yhdistää kaupunkiloma Buenos Airesissa tai luontoseikkailu Patagoniassa.

MILLOIN KANNATTAA MATKUSTAA?

Golfaajan on hyvä ajoittaa matkansa Argentiinaan syyskuun ja toukokuun väliselle ajalle. Joulu-tammikuussa turistit täyttävät hiekkarannat, mutta syys-marraskuu ja maalis-toukokuu ovat sään puolesta parasta matkusaikaa.

MITÄ MUUTA KUIN GOLFIA?

Mendozan viinialueet, Iguazun vesiputous, Patagonian arotasangot, Andit sekä maailmankuulut pihvit ovat kaikki mahtavia syitä matkustaa Argentiinaan. Porttina Argentiinaan toimii usein Buenos Aires, jonka tangoklubit tulee jokaisen matkaajan kokea. 

Miksi Argentiinaan?

Upea luonto

Upeat syvänsiniset järvet, Andit ja hiekkarannat tekevät Argentiinan luonnosta ainutlaatuisen.  

Huikeita kenttiä

Argentiinassa on yli 200 golfkenttää, metsien ja kirkkaiden järvien ääriltä löytyy useiden maailman tunnetuimpien suunnittelijoiden korkealuokkaisia kenttäluomuksia. 

Muuta tekemistä

Tangoesitykset ja -kurssit, veneretket, jalkapallo, viinit ja luonnonpuistot tarjoavat tekemistä golfin lisäksi. 

Kaupunkilomalle

Argentiinaan matkustaessa kannattaa ehdottomasti käyttää muutama päivä myös Buenos Airesin kaupungin tutkimiseen.

ONCE IN A LIFETIME - KOE LUMOAVA ARGENTIINA!

Buenos Aires & Patagonia, Argentiina 19.1.-1.2.2018

Matkan ensimmäisenä päivänä saavutaan aikaisin Amerian hotelliin Buenos Airesiin. Buenos Airesissa yövytään neljä yötä, tutustutaan kauniiseen kaupunkiin, pelataan kaksi kierrosta golfia, nautitaan illallisista ja opitaan tangoa. Neljäntenä päivänä siirrytään San Andres Golfiin, Argentiinan vanhimmalle golfklubille. 

Seuraavana päivänä lennetään uskomattoman upealle Pohjois-Patagonian alueen järvelle Andien juurelle, LoiSuites Chapelco hotelliin. Täällä saa rentoutua ja pelata golfia Jack Nicklausin suunnittelemalla Chapelco -kentällä ja Greg Normanin El Desafio Golf -kentällä. 

Seuraava etappi on Bariloche, johon matkataan 7 järven reitin kautta, joka on yksi suosituimmista ja upeimmista nähtävyyksistä Argentiinan Patagoniassa. Barilochen huippulokaatiossa, syvänsinisten järvien ja vuorien keskellä pelataan Llao Llaon upea kenttä. Barilochessa on aikaa myös tutustua kaupunkiin, ja kahden yön jälkeen lähdetään veneretkelle kansallispuistoon. Päivän aikana nautitaan upeista maisemista, historiasta ja luonnosta. Viimeisenä kenttänä matkalla pelataan Barilochen Arelauquen -golfkenttä. Illalla syödään yhteinen läksiäisillallinen Patagonialaisessa ravintolassa, viineineen.

Lue lisää ja varaa matka

Osallistu Destinations Tourille ja voita gf + majoituspaketti Argentiinaan

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.