Antti Ahokas hienosti kolmas Tanskassa

Antti Ahokas nousi jakamaan kärkipaikkaa Finnish Openissa.

Antti Ahokas kiri 70 lyönnin päätöskierroksella kolmannelle sijalle Tanskassa pidetyssä Nordic Leaguen osakilpailussa.

Antti Ahokas pelasi vakuuttavan päätöskierroksen Bravo Tours Openissa ja päätyi kolmen kierroksen jälkeen yhteistulokseen yksi yli parin. Kierroksellaan vain yhden bogeyn tehnyt Ahokas iski kolme birdietä, jotka tulivat takaysillä.

Hyvän suomalaispanoksen täydensi Miki Kuronen, joka sijoittui jaetulle 23. sijalle. Kurosen päätöskierros, 71 lyöntiä, oli niin ikään loistava sisältäen kolme birdietä ja kaksi bogia.

Kilpailun voitti britti Alex Wrigley yhteistuloksella kolme alle parin. Toiselle sijalle tuli isäntämaan Jeff Winther, joka jäi voittajasta kaksi lyöntiä.

Kilpailun olosuhteet olivat hyvin haastavat. Kova tuuli laittoi pelaajien taidot koetukselle. Vaikka väylissä olikin leveyttä, niin raju vastatuuli piti huolen siitä, ettei lähestymisiä päästy lyömään pelkillä wedgeillä.

Päätöskierroksella pelasi myös Miro Veijalainen, jonka loppussijoitus oli lopulta jaettu 47.