Annika Sörenstam taas majoria jahtaamassa – 82-vuotias pelasi US Women´s Senior Openissa ikäänsä

Annika Sörenstam tavoittelee ensimmäistä 50-vuotiaiden majoriaan

50-vuotiaiden sarjaan siirtynyt Sörenstam jakaa kärkipaikkaa ikäistensä US Openissa klubiprona työskentelevän Dana Ebsterin kanssa.

US Women´s Senior Open pelataan kolmatta kertaa. Kisa on saanut lentävän startin entisten supertähtien lähdettyä mukaan.
Laura Davies oli ensimmäisellä kerralla ykkönen, Helen Afredsson (2019) puolestaan on  hallitseva mestari.

Brooklawn Country Clubilla Connecticutissa meneillään olevaa kilpailua tähdittää 10 majoria voittanut Annika Sörenstam.

Ensimmäisen kierrokseksen jälkeen Sörenstam johtaa tuloksella 67,- 5  Dana Ebstrerin kanssa.

”Olen todella tyytyväinen siihen, miten tänään pelasin. Tämä kenttä on erittäin haastava erityisesti viheriöiden ympärillä. Minulla oli muutama varsin nopea paikka edessäni. Onnekseni sain lopussa puristettua erinomaisen tuloksen”, Sörenstam totesi kierroksen jälkeen.

Dana Ebster pelaa vain perjantaisin

Yllätyksellisessä tilanteessa, johtopaikkaa jakamassa on Dana Ebster, jonka ammattilaisura jäi lyhyeksi.
Hän on jo pitkään työskennellyt klubiprona ja college-joukkueen valmentajana Kaliforniassa.
Oheisella videolla Ebster kuvailee lämpimällä ja viihdyttävällä tavalla sitä, mitä hän ajattelee kärkipaikastaan.

”Oh my God”, oli Ebsterin tiivistys, jota hän erittäin viihdyttävällä ja positiivisella tavalla.

JoAnne Carner – USA:n naisgolfin suuria legendoja

Kisan juhlituimmmaksi hahmoksi nousi jo osallistumisensa ansiosta 82-vuotias JoAnne Carner, joka pelasi avauspäivänä oman ikänsä (82,+10).
Carner lukeutuu USA:n kaikkien aikojen menestyneimpiin pelaajiin.
Hän on voittanut LPGA:lla 43 kertaa ja ollut tämän lisäksi ykkönen US Amateurissa, US Girls Amateurissa sekä naisten US Openissa. Vastaavaa menestysputkea ei ole yhdelläkään muulla naispelaajalla.

Carner tulee saamaan toisen kierroksensa aikana ja sen jälkeen valtavasti huomiota, vaikka viikonlopun kierrokset hän seuraa kentän laidalta.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kisan kolmannen ja neljännen päivän (la-su)  suorana  klo 21.00-00.15