Anna Backmanille voitto yliopistokisassa New Orleansissa

Anna Backmanille ykköstila oli yliopistosarjoissa uran toinen

University of Miamia edustava Anna Backman nousi viimeisenä päivänä ykköseksi English Turn Golf & Country Clubilla pelatussa kilpailussa. Osallistujia oli 84 .

Tammikuussa 2019 Floridan Miamissa opiskelunsa aloittanut Anna Backman saavutti yliopistouransa toisen henkilökohtaisen sarjan voiton tiistaina. New Orleansissa maineikkaalla English Turn Golf & Country Clubilla pelatussa kisassa Backman pelasi tasaiset kierrostulokset 70-71-71,-7). Hän oli ennen viimeistä päivää kolmannella sijalla, tiistain 71 riitti nostamaan Kanava Golf Vääksyn kasvatin jaetulle ykköstilalle Clara Manzalinin rinnalle. ( Florida Gators).

Ykköstilasta ei pelattu uusintaa, Manzalini ja Backman jakoivat ykköstilan. Joukkuekisassa Florida Gators (-23) oli suvereeni ykkönen, Miami Hurricanes ( University of Miami) yhtä selkeä kakkonen (-7).

Euroopassa Backmanin arvokkain voitto on Ranskan avoimista amatöörimestaruuskisoista.

Anna Backmanin joukkuetoveri, Aura Golfin Daniella Barrett oli New Orleansin kilpailussa henkilökohtaisen sarjan 17:s.

Backman (2017) ja Barrett (2019) ovat sijoittuneet Ladies British Amateur Championshipissa jaetulle kolmannelle sijalle hävittyään välieräpelinsä.