Ainoastaan Komulainen jatkoon Ranskassa

Noora Komulainen selviytyi päätöskierrokselle.

Kahdeksasta suomalaisesta ainoastaan yksi pääsi jatkoon Ranskassa pelattavassa LET:n ja LETASin yhteiskisassa.

Noora Komulainen selvisi ainoana suomalaisena jatkoon Ranskassa pelatussa LET:n ja LETASin yhteiskisassa. Komulaisen tulos +4 (72-74) riittää kahden kierroksen jälkeen jaettuun 19. sijaan.

Kaikkiaan kisassa oli mukana peräti kahdeksan suomalaisnaista, joten jatkoonmenoprosentti ei ollut suomalaisten osalta häävi.

Eiliseen tapaan Komulaisella oli tänään birdiet tiukassa. Eilen niitä tuli kaksi, tänään ainoastaan yksi.

Kärkeen Komulaisella on matkaa seitsemän lyöntiä ja kakkossijaankin kuusi. Kilpailun kaksi parasta pelaajaa pääsevät mukaan heinäkuussa pelattavaan Evian Mastersiin, joka on yksi naisten major-turnauksista.

Mahdollisuus päästä major-turnaukseen on houkutellut kisaan mukaan varsin nimekkäitä pelaajia, vaikka turnauksen palkintopotissa on vain 150 000 euroa.

Kärjessä jatkaa Ranskan Pauline Roussin Bouchard, joka on amatööri. Hänen tuloksensa on -5 (68-69). Englannin Annabel Dimmock vaanii lyönnin päässä.

Päivän parhaasta suomalaistuloksesta vastasi Sanna Nuutinen, jonka tulos oli 73. Nuutinen menetti kuitenkin mahdollisuutensa avauspäivän 80 yönnin tulokseen.

Nuori Kerttu Hiltunen pelasi kaksi 76 lyönnin kierrosta, mutta kymmenen parin yli tuloksessa oli kolme lyöntiä liikaa. Hiltunen oli kolmanneksi paras suomalainen Komulaisen ja Nina Liiaksen (+9) jälkeen.

Muut suomalaiset kisassa ovat Ursula Wikström (+12), Elina Nummenpää (+14), Tiia Koivisto (+14) ja Krista Bakker (+16).