Ahokas lähti raketin lailla telineistä

Antti Ahokas on lähtenyt raketin lailla telineistä

Antti Ahokas aloitti vahvasti Challenge Tour -kilpailun toisen kierroksen.

Neljä birdieä ja neljä paria. Antti Ahokas pelasi etuysin neljä alle parin ja nousi mukaan kärkitaistoon Tsekissä pelattavassa D+D Real Czech Challenge -kilpailussa. European Tourin tulospalvelu näytti pitkään Ahokkaalle vieläkin parempaa tulosta, sillä hänelle oli merkattu päivän ensimmäiselle reiälle eagle, vaikka todellisuudessa tuloksena oli par.

Tulos korjattiin vasta kun Ahokas oli pelannut kierroksensa loppuun.

Ahokas oli noussut kuitenkin eilisestä yli 20 sijaa, kun taas avauspäivän parhaalla suomalaisella Oliver Lindellillä suunta oli alkuun alaspäin. Tuloksessa +1 toisen kierroksen puolivälissä oleva porvoolainen on pudonnut sijalle 65. Hän oli eilisen jälkeen 14. sijalla pelattuaan avauskierroksen kaksi alle parin.

Ahokas on Challenge Tourin rankingissa sijalla 12. Hyvä ranking-sijoitus on toukokuun alussa Espanjassa tulleen kakkossijan ansiota. Kahdessa muussa kisassa hän on pudonnut jatkossa.

Oikaisu: European Tourin live scoringissa oli virhe – Ahokas ei tehnyt ykköselle eagleä vaan parin. Oikea etuysin tulos on nyt korjattu juttuun.