Hyppää pääsisältöön
Cameron Champin pallo pakenee kohtalaisen kauas
Getty Images

343,1 jaardia: Videolla ammattilaisgolfin pitkälyöntisimmän pelaajan upea tekniikka

Web.com kiertueen kautta läpi tulleista pelaajista mielenkiintoisin on yksinoikeudella Cameron Champ. Vuoden 2017 US Openissa ensiesiintymisensä suurelle yleisölle tehnyt Champ haastaa tällä kaudella suurimmat tähdet isojen kisojen voitoista.

Cameron Champ on kotoisin Kalifornian Sacramentosta. 23-vuotias on tunnettu paitsi loistavasta kierroskeskiarvostaan ja pelitaidoistaan, mutta myös naurettavan pitkistä avauksistaan. 

Vuoden 2018 aikana Web.com kiertueen rahalistan kutonen takoi palloa keskimäärin 343,1 jaardia eteenpäin. Huomioikaa sana keskimäärin. Luku lienee korkein koskaan mitattu keskiarvo kokonaisen kauden osalta. 

Champin keskiarvo metreiksi käännettynä on 313,73 metriä. Luku on täysin posketon. Vielä kun asiaan huomioidaan, että kaikkia mitattavia draiveja kauden aikana ei luonnollisestikaan ole edes lyöty draiverilla. 

Kauden 2018 avauskilpailussaan Safeway Classicissa hän sijoittui lupaavasti 25:nneksi. Avaukset kantoivat kyseisessä kisassa 328,4 jaardia. Safewayn jälkeen Champ ei ole kilpaillut. Kauden 2019 aikana on kuitenkin erittäin todennäköistä, että tulokas tulee voittamaan draivikuninkuuden. Tällä hetkellä sijoitus listalla on kolmas. Edellä ovat Luke List (339.5 yds) ja Clark Wyndham (328,5). 

Alla videolla Cameron Champin tekniikka, joka lennättää palloa ennätyksellisen kauas. 

GoGolf suosittelee